Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 5. 2011 13:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 248 kJ / 776 kcal
Bílkoviny116,61 g
Tuky20,07 g
Vláknina4,85 g
Cholesterol 261 mg
Sodík 546 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy31,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dostala jsem od kamaráda kus kýty z divočáka, nikdy jsem zvěřinu nedělala, tak jsem prolezla snad všechna možná fóra a weby ohledně zvěřiny, posbírala informace, něco přidala, něco ubrala a výsledkem je tento recept.

Tato kýta byla z mladé lončačky (mladá bachyně), ne z kňoura...kanec se většinou moří, aby se maso zbavilo pachu a zkřehlo, bachyně není třeba....nejlepší je na kuchyňskou úpravu prý sele a lončák (loňské sele, takový junior), starší kusy je třeba dusit, aby změkly :)

Snad mě myslivci neukamenují, jestli hlásám bludy, prodávám, jak jsem koupila :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 5. 2011 14:10

tak už tady máme to dílko;-) teda kance:-D,jééé já bych si taky dala kaňoura:-8:-p+1:yes:

rebeka rebeka

14. 5. 2011 13:55

kaňouří kejta:-! a přímo od Bivoje:-O:-O éé..od isi:-8:-D:-D
super receptík..teď jenom..budem moseť ísť na polovačku..kance mám jen svého..:-8:-D:-D
ty máš za krásný recept a úžasné foto 1.bodík;-):-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: platky z divočáka recepty zvěřina divočák kýta kýta z divočáka kančí kýta kančí kýta recepty divočák kýta recepty kýta z divočáka recept kančí plátek recept na kýtu z divočáka divočák kýta divočák plátky recept kýta z divočáka divočák kýta recept recepty na kýtu z divočáka pečená kýta z divočáka recepty z divočáka kýta kýta divočák recept na kančí kýtu kanci maso recepty ůprava divočáka

Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, paprika sušená sladká, kečup sladký, houba hřib, smetana zakysaná, mléko, mouka, sůl

TopRecepty.cz

Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jvyB