Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 970 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,04 g |
Tuky | 28,22 g |
Vláknina | 16,41 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 80,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 4 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 2 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 5 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 5 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 5 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 6 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený pstruh pstruh na petrželi pstruh recept pstruh teplota pečení pečený pstruh s bylinkami teplota peceni ryby pstruh recepty zeleninová omacka pečení pstruha teplota pstruh s citronovou omáčkou pstruh na zelenině teplota pečení pstruh pstruh smazeny pstruh smazeny s bylinkami pstruh pečený v troubě s omáčkou vývar pstruh pstruh se zeleninou pečený pstruh - top receipt pečený pstruh v troubě se zeleninou pstruh se zeleninou v troubě
Suroviny: pstruh, mrkev, petrželka kořenová, cibule, vývar, máslo, žloutek, šťáva citronová, česnek, sůl bylinková, pepř bílý, petrželka zelená, brambory
Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEOz
16 názorů