Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 5. 2011 14:26

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 970 kJ / 710 kcal
Bílkoviny27,04 g
Tuky28,22 g
Vláknina16,41 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy80,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vercahi

8. 3. 2014 21:14

Dobrotka,pochutnali jsme si :-):-p:-p:-K

majda 2

12. 5. 2011 20:00

Hezký recept:yes:

zizala zizala (moderátorka)

12. 5. 2011 18:57

Krása jako vždycky :-p:yes::yes:

Eliza Eliza

12. 5. 2011 18:30

Joo;-), píšu to níže - Líza se vrátila ze školy v přírodě s tím, že jediné od ryb tam měli smažené prsty a filé pod sýrem a to ona nemá ráda. Protože ale ryby zbožňuje (třeba v lázních si v restauracích dávala jen ryby a jinak vlastně taky...) a chyběly jí, hned včera jsem při čekání na příjezd dětí nakoupila na náměstí čerstvé od ledu a tak baštíme...:-p Měla úplný absťák...;-)

isindy isindy

12. 5. 2011 18:00

moc hezká rybka, ty máš nějaké rybí období ;-):yes:

mysulka mysulka

12. 5. 2011 17:13

:-):yes: krásný recept a fotky smozřejmě také:-K

maris maris

12. 5. 2011 17:11

Krásný recept i fotky:yes::-)+

rebeka rebeka

12. 5. 2011 17:06

velmi jedlé foto:-p:-8:-K:yes:
krásný,chuťově vyvážený a ingrediencemi nepřeplácaný recept:-K
bravo:yes::yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2011 16:55

:-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2011 15:57

Moc se mi líbí ta omáčka, třebaže já ryby raději přírodně.:yes:

Eliza Eliza

12. 5. 2011 15:32

Jsem ráda, že se recept líbí. :-) U nás probíhají rybí hody, dcera se vrátila ze školy v přírodě s absťákem...;-):-D

spagetka spagetka

12. 5. 2011 15:26

:-*:-p:yes::yes:

ruzena ruzena

12. 5. 2011 14:47

mňam,pstruh je moje oblíbená pochutina:-pkrásný receptík:yes::yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 5. 2011 14:43

joj já taky pstroužka můžu v jakékoliv podobě super:-p:yes:+1

srettka

12. 5. 2011 14:31

teda el.....ty vrahu:-p pstruha miluju a tenhle vypadá po všech čertech žravě:-p:-p
nádhera:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený pstruh pstruh na petrželi pstruh recept pstruh teplota pečení pečený pstruh s bylinkami teplota peceni ryby pstruh recepty zeleninová omacka pečení pstruha teplota pstruh s citronovou omáčkou pstruh na zelenině teplota pečení pstruh pstruh smazeny pstruh smazeny s bylinkami pstruh pečený v troubě s omáčkou vývar pstruh pstruh se zeleninou pečený pstruh - top receipt pečený pstruh v troubě se zeleninou pstruh se zeleninou v troubě

Suroviny: pstruh, mrkev, petrželka kořenová, cibule, vývar, máslo, žloutek, šťáva citronová, česnek, sůl bylinková, pepř bílý, petrželka zelená, brambory

TopRecepty.cz

Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wEOz