Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 987 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 6,14 g |
Vláknina | 8,44 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 20,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původně měla být náplň jiná, ale nastaly komplikace s její kvalitou, takže jsem to pořešila takhle a bylo to dobré ;-)
p.s. ty masíčka navíc v pekáči jsou kuře, protože moje rozárky moc o hovězí nestojej:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2012 21:56
Vezměte kuřecí(slepičí) a vepřové kůže, sádlo min. 40%, kuřecí separát (strojně oddělené maso, chrupavky, nezpracovatelné vniřnosti jako plíce, šlachy, tepny a pod.+ měkké kosti), stabilizátory chuti E622, želatinu a škrob (aby to drželo), barvivo E124 a 104,konzervant E202 sůl, cukr (na kůrčičku) a vložte do kutru společně s ledem a vyšlehejte růžovošedou hmotu.
Tuto hmotu smíchejte s podobnou, ale hruběji namletou (musí být vidět mikrokousky masa) nacpěte do plastového střeva, zmrazte a prodávejte zoufalcům, kteří jsou líní si doma namlít kus slepice!
Buon apetito
6. 5. 2011 19:19
6. 5. 2011 14:15
2. 5. 2011 18:47
p.s. děkuji za pochvalu
2. 5. 2011 18:46
2. 5. 2011 18:44
2. 5. 2011 18:25
Jen bych chtěla napsat, že doporučuji koupit sekanou z Vodňan, věřím srettce, že je dobrá, protože já jsem ji jednou koupila, přesně nevím, jaký to byl výrobce, ale byla tak hrozná, že jsem ji vyhodila, to se fakt nedalo.
2. 5. 2011 18:06
+
2. 5. 2011 12:33
2. 5. 2011 12:28
2. 5. 2011 11:12
1. 5. 2011 19:08
1. 5. 2011 19:00
ale musím říct,že Mr.Hellmans pěkně pomazal a sretík hezky naservíroval pro naše chuťové poháriky
bravo
1. 5. 2011 18:56
1. 5. 2011 18:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 14 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 7 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 7 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 7 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 10 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 12 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 13 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: hovězí roláda hovezi valec hovězí roláda recept hovězíroláda roláda z hovězího zadního hovězí roláda postup hovězí rolády hovězí válec recept hovězí roláda video hellmans-recepty co uvařit z hoveziho valce recept na hovězí rolády hovězí roladicky hovezi valec recepty nejlepší hovězí na roládu rolada hovezi zadni recepty hovezi valec hovezirolada.cz jak se kraji maso na roladu recepty hovezi rolady
Suroviny: hovězí zadní, kuře vodňanské, cibule, majolka, hořčice, máslo, pažitka, petrželka, libeček, cibule šalotka, šunka, sůl, pepř, koření na hovězí maso, česnek granulovaný, bujón hovězí, solamyl
Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nQG
17 názorů