Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýz oceánologa Piccarda

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

27. 4. 2011 15:30

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 874 kJ / 448 kcal
Bílkoviny3,15 g
Tuky47,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy1,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla v knize Moře a oceány, kde ho použil a taky pekl oceánolog Piccard, jen jsem si ho upravila k naší chuti! Je to dost starý recept, ale moc dobrý-vyzkoušejte a třeba i s jinou mořskou rybou!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

4. 5. 2011 22:47

Danielko, udělala si mi velkou radost, fotky máš krásný a ty brambory jsou hodně zajímavý. To je takový ředkvičkový dip ne:-?
Jsem ráda, že chutnalo:yes:

isindy isindy

4. 5. 2011 20:21

Bibinko, toto mi uteklo :-O krásná rybka, dala bych si :-p:yes:

Daniella O. Daniella O.

4. 5. 2011 20:02

Bibinko, slibila jsem, ze tenhle receptik vyzkousim. Doslo k tomu bohuzel az dnes, ale stalo to za to...:-p;-):yes:. Vyborna uprava platyze. Mela jsem obavy z delsiho peceni, protoze tahle rybka se rada vysusuje, ale smetana a slanina to nedovolily....:yes:. Podavala jsem s bramburky, ktere jsem plnila redkvickovym pyre, naredenym vypecenou stavickou a par kapkami citronu. Nadherne se doplnuje s rybou i houbami. Bodika uz jsem dala, takze pouze pridavam par fotek a konstatovani : SKVELE, SKVELE, SKVELE....:yes:. Dekuji :-K

mysulka mysulka

30. 4. 2011 12:08

:-p:yes: moc pěkné:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 4. 2011 08:12

:-*Určitě nezbylo;-)receptík se mi líbí:-p+:yes:

eva hubova eva hubova

27. 4. 2011 23:16

:-p:-p:yes:+12

ivulinka ivulinka

27. 4. 2011 21:23

...a další dobrota:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2011 19:33

Jani, krása a doufám, že ti chutnal. Já si ho koupím a určitě zase něco vymyslím. Plus pro tebe.:-):yes:

Bibinka Bibinka

27. 4. 2011 18:43

Daniella O.:Danielko bingo, uhádla jsi:-))už ho asi děláš myslím;-)

Daniella O. Daniella O.

27. 4. 2011 18:19

Bibinko, muzu se zeptat, s cim jsi ho podavala???:-? Na fotografii to vypada jako bramborovy salat...:-K.

spagetka spagetka

27. 4. 2011 17:53

bibi :-*:-*:-*:-p:-p:yes::yes:, od Piccarda knížku mám - nemá chybu

savlinka savlinka

27. 4. 2011 17:44

no krása mňam opět mě dráždíš těma rybama:-)):-)):-))

vseumel

27. 4. 2011 17:31

Pan Piccard opravdu existoval. Já jsem si to musela vyhledat na internetu. Byl to švýcar a žil u Ženevského jezera. Musí to být dobrota, posílám bod.

Bibinka Bibinka

27. 4. 2011 17:25

;-)Jestli to děvčata uděláte, nebudete litovat a uděláte mi ještě radost

suslajda suslajda

27. 4. 2011 17:18

:-K Samé dobroty ryby hlíva:-p vyzkouším:yes::yes:+5bodík:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: platýz celý recept platýz recept platýz celý platys cely recept picca od ládi hrušky recepty platýz celý platyz jak upravit platýze pečený platýz v troubě platýz v troubě platyz uprava priprava platyze uzeny platyz celý platýz recept uprava platyze pečený platýz platýz s kuží platýz recepty platýz příprava mail logta.com loc:cz

Suroviny: platýz, slanina anglická, hlíva ústřičná, smetana sladká, bazalka čerstvá, sůl, olej

TopRecepty.cz

Platýz oceánologa Piccarda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RM3L