Platýz oceánologa Piccarda
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 874 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 47,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 1,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla v knize Moře a oceány, kde ho použil a taky pekl oceánolog Piccard, jen jsem si ho upravila k naší chuti! Je to dost starý recept, ale moc dobrý-vyzkoušejte a třeba i s jinou mořskou rybou!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2011 22:47
Jsem ráda, že chutnalo
4. 5. 2011 20:21
4. 5. 2011 20:02
30. 4. 2011 12:08
29. 4. 2011 08:12
27. 4. 2011 23:16
27. 4. 2011 21:23
27. 4. 2011 19:33
27. 4. 2011 18:43
27. 4. 2011 18:19
27. 4. 2011 17:53
27. 4. 2011 17:44
27. 4. 2011 17:31
27. 4. 2011 17:25
27. 4. 2011 17:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 21 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 18 minutami
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: platýz celý recept platýz recept platýz celý platys cely recept picca od ládi hrušky recepty platýz celý platyz jak upravit platýze pečený platýz v troubě platýz v troubě platyz uprava priprava platyze uzeny platyz celý platýz recept uprava platyze pečený platýz platýz s kuží platýz recepty platýz příprava mail logta.com loc:cz
Suroviny: platýz, slanina anglická, hlíva ústřičná, smetana sladká, bazalka čerstvá, sůl, olej
Platýz oceánologa Piccarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RM3L
18 názorů