Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mazanec Albert

Asi nikdo z nás si nedokáže představit Velikonoce bez sladkého mazance, plného rozinek a posypaného mandlemi. Jeho příprava není tak složitá, jak se na první pohled může zdát a dle podrobného receptu jej zvládnou i začátečníci.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min + 1,5 hodiny kynutí

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava, + 1,5 hodiny kynutí )

23. 4. 2011 13:28

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie26 941 kJ / 6 439 kcal
Bílkoviny174,45 g
Tuky133,78 g
Vláknina47,01 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 2,19 g
Sůl5,24 g
Sacharidy1 069,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mazanec je z magazínu Albert. Pekla jsem z 3/4 dávky a měla jsem velký, malý a věnec k tomu, takže pro celou rodinu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petrzelka

25. 4. 2011 18:20

Taky jsem zkoušela tento mazanec a je dobroučký.Posílám bodík a fotečky:yes::-K

Masula Masula

24. 4. 2011 13:08

Taky jsem dělala tento mazanec z časopisu Albetr:-8,je moc dobrý:yes::-K a celkem rychlý:-)).Přidala jsem fotku:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 4. 2011 15:47

Moc se ti povedl!!:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mazanec albert časopis albert časopis albert recepty doba pečení mazance albert časopis albert časopis recepty albert recepty albert časopis o vaření mazanec doba pečení mazanec recept albert recepty albert jak dlouho se pece mazanec velikonoční mazanec albert albert mazanec albert recepty z casopisu rychlý dobrý mazanec mazanec ze sadla recepty z časopisu albert recepty albert.cz albert recepty mazanec

Suroviny: rum, rozinky, droždí čerstvé, mléko, cukr krupice, mouka hladká, kůra citronová, vejce, sůl, máslo, sádlo, olej slunečnicový, mandle

TopRecepty.cz

Mazanec Albert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KY4r