Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje ostřejší krůtí masíčko s hlívou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

18. 4. 2011 19:17

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie855 kJ / 204 kcal
Bílkoviny13,05 g
Tuky8,46 g
Vláknina8,91 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 995 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy16,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo by chtěl, může k masu přidat osmažit ještě zeleninu-Čínská směs(já na ní zapomněla, ale taky to byla mňamka). Recept je můj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

19. 4. 2011 13:03

Bibinko - nádherná dobrota a hlíva mi mohutně roste, takže vyzkouším - mňam :-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 4. 2011 09:47

Moc hezky vypadající dobrota:-p+:yes:To koření mě také zaujalo;-)díky:yes:

Daniella O. Daniella O.

18. 4. 2011 21:59

Chocolate, dekuji, pomuze to na 100%. Jsi zlata :-8:-K:-K.

maris maris

18. 4. 2011 21:30

Bibi děkuju, podívám se po něm, bez té soli je to fajn, protože když dělám čínu, tak sojová omáčka je slaná dost a dost:-)

chocolate chocolate

18. 4. 2011 21:27

Daniella O.:Možná ti Danko pomůže složení koření;-).
http://www.vitana.cz/produkty/koreni/koreni-vitana...
Složení: škrob bramborový, česnek sušený mletý, maracuja sušená mletá, zázvor mletý, škrob kukuřičný, pepř kajenský mletý, látka protihrudkující (E 341), sušená petrželová nať

Bibinka Bibinka

18. 4. 2011 20:55

Maris, tak jsem to koření vyfotila, tak na něj jukni, je na konci;-)není to moc kvalitní pži večerním světle. Pod tou čínou je napsáno bez soli.

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 4. 2011 20:08

Dnes je to jedna fotka hezčí, než druhá o jídle nemluvě:-p:yes:

Daniella O. Daniella O.

18. 4. 2011 20:02

Bibinko, to koreni sice nemam, ale mam mrazak narvany krutama ;-). Vypada to moc hezky, tak ukladam a vyzkousim :yes:. V praci kazdou chvilku vyfasuji krutu a uz to nikdo neji, tak hledam nove recepty....:-D, tenhle se mi libi ;-):yes:.

Karin

18. 4. 2011 19:51

Bibinko,receptík vypadá velmi lákavě,ostatně jako všechny Tvoje recepty,jen bych chtěla vědět,čínské solené koření,je to nějaká speciální směs neb koření na čínu? S hlívou to musí být super,ráda bych to o svátcích vyzkoušela,jak asi dlouho maso opékat? Díky a moc pěkné sluníčkové Velikonoce.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 4. 2011 19:34

:-K:-K:-p

mysulka mysulka

18. 4. 2011 19:32

:-p vypadá to moc dobře:yes::-K

maris maris

18. 4. 2011 19:28

Bibinko, co je to činské nesolené koření ?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kruti s hlívou krůtí maso složení krůtí guláš s hlívou čína s hlívou krutí maso s hlívou ústřičnou mleté krůtí maso s hlívou krútí stehno s hlívou marináda na krůtí maso masíčko kruti plnene hlívou recepty s hlivou recept na krutí nudličky s hlívou krůtí prsas s hlívou kruti nudličky shlivou krůtí maso s hlívou bramboráky krutí masičko na kari recept krůtí s hlívou kruti prsa s hlivou hliva s krůtí masem krůtí nudličky s hlívou

Suroviny: maso krůtí, cibule, česnek, vejce, koření wok, čínské nesolené koření, hlíva ústřičná, pažitka, omáčka sojová, koření oregáno, bazalka čerstvá, olej, sůl

TopRecepty.cz

Moje ostřejší krůtí masíčko s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02xX