Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kančí krkovička

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

16. 4. 2011 20:07

Suroviny

Porce: 3-4,záleží,jak silné plátky si ukrojíme

Nutriční hodnoty

Energie10 116 kJ / 2 418 kcal
Bílkoviny152,83 g
Tuky165,06 g
Vláknina24,11 g
Cholesterol 447 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,32 g
Sacharidy69,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dostala jsem kousek vykostěné krkovice z divočáka, nikdy jsem tohle maso neměla možnost připravit, tak doufám, že mě "znalci divočiny" za výběr použitých surovin neutlučou:-) Nám chutnalo!http://www.toprecepty.cz/recept/19561-bylinkove-no...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

16. 4. 2011 20:21

Aničko vypadá to úžasně určitě to tak i chutnalo:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: divočák recepty z krkovice krkovice z divočáka recept krkovice z divocaka krkovice z divočáka recepty krkovička z divočáka divočina recepty divočák krkovice divočák divočák krkovice kančí maso recepty krkovička kančí krkovice-recept recept na krkovici z divočáka rybíz ala brusinky co uvařit z divočáka kanec krkovice noky recept recept krkovice z divočáka pikantní krkovička krkovice s divočaka divocak krkovice recept kančí maso krkovice

Suroviny: maso kančí, koření divočina, olej, špek, cibule, mrkev, hlíva ústřičná, kmín drcený, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, bujón zeleninový, kůra citronová, brusinky sušené, mouka hladká, smetana

TopRecepty.cz

Pikantní kančí krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m25O