Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)

Obohaťte svůj jídelníček o zvěřinu tímto srnčím gulášem. Každé sousto je plné intenzivních chutí, kde se jemné srnčí maso setkává s aromatickými bylinkami a kořením, tvořící bohatou omáčku.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

15. 4. 2011 20:08

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 457 kJ / 1 782 kcal
Bílkoviny130,42 g
Tuky117,12 g
Vláknina15,14 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,02 g
Sacharidy47,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj "Speciality myslivecké kuchyně" RCP jsem si trochu poupravila a dobu vaření protáhla. V knize uvádějí 20 minut, ale maso po této době bylo tuhé, tak jsem ještě 20 minut přidala.

Toto jídlo byla moje premiéra. Hrozně jsem se bála, co z toho vyleze, ale manžel mě pochválil a chutnalo nám oběma:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2012 14:24

conkverka:Potěšila jsi mě,že jsi jídlo vyzkoušela;-):-))Za komentík i hodnocení děkuji:-KJsem ráda,že chutnalo:yes::-*

conkverka

23. 4. 2012 21:33

Dneska jsem udělala a výborný,byla jsem za něj moc pochválena.uděluji bodik:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 7. 2011 19:12

:-)Pajušo,Maci-děkuji za vyzkoušení:-))a jsem moc ráda,že chutnalo:-K

Maci

31. 7. 2011 11:53

Guláš byl výborný,díky :yes:

Pajuša

11. 7. 2011 13:26

ÚÚÚÚÚŽASNÉ!!!! MŮJ VŮBEC PRVNÍ GULÁŠ A JSEM SE SEBOU I S GULÁŠKEM SPOKOJENA!!! DOPORUČUJI!:yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2011 06:57

Ivulinko děkuji:-KDostali jsme zvěřinový balíček,tak jsem to musela všechno zpracovat:-O:-))

ivulinka ivulinka

17. 4. 2011 15:32

Koukám, opět zvěřina, no tak bodík k ní:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 4. 2011 20:45

Otto děkuji Ti za hřejivý komentář:-8:-K

Colombo65 Colombo65

16. 4. 2011 14:50

Krásné foto a o chuti není potřeba diskutovat;-);-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 4. 2011 22:15

Bibinko,Pajasko,Danko,Ivi-děkuji:-K:-K
Bibinko,taky máme rádi hezké šťávičky:-ptakové ty mdlé u nás nefrčí:-*Když už se s tím člověk dělá,tak ať je to dobré a hezké:-8

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 4. 2011 21:33

Mnam , mnam :-p:-p:-K

Pajaska Pajaska

15. 4. 2011 21:17

:-p:-p:-p:yes:

Dana Churanova

15. 4. 2011 21:09

Aničko,to nemůže být jinak než za 1+!:-p:-K:-K:-K

Bibinka Bibinka

15. 4. 2011 20:52

Aničko, tak to musela být dobrota o tom nepochybuji a ta barvička té gulášové omáčky je nádherná-já jsem na ty šťávy a omáčky barevně umanutá a dávám ti 3.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 4. 2011 20:24

Simi,Špagi děkuji;-):-KVařila jsem už včera,aby trošku zaležel:yes:
Špagetko já jsem ještě nikdy srnčí nejedla,ani nepřipravovala,tak jsem měla lufty,jak to dopadne:-Oale povedlo se,2 porce ještě zbyly,pokud je Lubča nedojede,tak zašiju taky na mrazák;-):-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš v tlakovém hrnci výborný srnčí guláš srnčí guláš guláš z divočáka v papinaku kančí guláš v papiňáku gulaš v papinaku jelení guláš v papiňáku zvěřina v papiňáku jak dlouho vařit guláš v papiňáku srnci gulas recept zvěřinový guláš v papinaku srnčí kližka doba vaření v tlakovém hrnci srnčí maso v papiňáku srnčí guláš z krku zvěřina v tlakovém hrnci dančí guláš v papiňáku jak dlouho varit srnci maso jak dlouho vařit srnčí divočák v papináku

Suroviny: maso srnčí, špek, sádlo, cibule, jalovec, koření nové koření, bobkový list, sůl, mouka hladká, paprika sušená sladká, česnek, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYrw