Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)
Obohaťte svůj jídelníček o zvěřinu tímto srnčím gulášem. Každé sousto je plné intenzivních chutí, kde se jemné srnčí maso setkává s aromatickými bylinkami a kořením, tvořící bohatou omáčku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 457 kJ / 1 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,42 g |
Tuky | 117,12 g |
Vláknina | 15,14 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj "Speciality myslivecké kuchyně" RCP jsem si trochu poupravila a dobu vaření protáhla. V knize uvádějí 20 minut, ale maso po této době bylo tuhé, tak jsem ještě 20 minut přidala.
Toto jídlo byla moje premiéra. Hrozně jsem se bála, co z toho vyleze, ale manžel mě pochválil a chutnalo nám oběma:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2012 14:24
conkverka:Potěšila jsi mě,že jsi jídlo vyzkoušelaZa komentík i hodnocení děkujiJsem ráda,že chutnalo
23. 4. 2012 21:33
Dneska jsem udělala a výborný,byla jsem za něj moc pochválena.uděluji bodik
31. 7. 2011 19:12
Pajušo,Maci-děkuji za vyzkoušenía jsem moc ráda,že chutnalo
31. 7. 2011 11:53
Guláš byl výborný,díky
11. 7. 2011 13:26
ÚÚÚÚÚŽASNÉ!!!! MŮJ VŮBEC PRVNÍ GULÁŠ A JSEM SE SEBOU I S GULÁŠKEM SPOKOJENA!!! DOPORUČUJI!
20. 4. 2011 06:57
Ivulinko děkujiDostali jsme zvěřinový balíček,tak jsem to musela všechno zpracovat
17. 4. 2011 15:32
Koukám, opět zvěřina, no tak bodík k ní
16. 4. 2011 20:45
Otto děkuji Ti za hřejivý komentář
16. 4. 2011 14:50
Krásné foto a o chuti není potřeba diskutovat
15. 4. 2011 22:15
Bibinko,Pajasko,Danko,Ivi-děkuji
Bibinko,taky máme rádi hezké šťávičkytakové ty mdlé u nás nefrčíKdyž už se s tím člověk dělá,tak ať je to dobré a hezké
Bibinko,taky máme rádi hezké šťávičkytakové ty mdlé u nás nefrčíKdyž už se s tím člověk dělá,tak ať je to dobré a hezké
15. 4. 2011 21:33
Mnam , mnam
15. 4. 2011 21:17
15. 4. 2011 21:09
Aničko,to nemůže být jinak než za 1+!
15. 4. 2011 20:52
Aničko, tak to musela být dobrota o tom nepochybuji a ta barvička té gulášové omáčky je nádherná-já jsem na ty šťávy a omáčky barevně umanutá a dávám ti 3.bod
15. 4. 2011 20:24
Simi,Špagi děkujiVařila jsem už včera,aby trošku zaležel
Špagetko já jsem ještě nikdy srnčí nejedla,ani nepřipravovala,tak jsem měla lufty,jak to dopadneale povedlo se,2 porce ještě zbyly,pokud je Lubča nedojede,tak zašiju taky na mrazák
Špagetko já jsem ještě nikdy srnčí nejedla,ani nepřipravovala,tak jsem měla lufty,jak to dopadneale povedlo se,2 porce ještě zbyly,pokud je Lubča nedojede,tak zašiju taky na mrazák
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 11 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 14 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 4 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 4 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 4 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 6 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 6 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 9 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 10 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřový guláš v tlakovém hrnci výborný srnčí guláš srnčí guláš guláš z divočáka v papinaku kančí guláš v papiňáku gulaš v papinaku jelení guláš v papiňáku zvěřina v papiňáku jak dlouho vařit guláš v papiňáku srnci gulas recept zvěřinový guláš v papinaku srnčí kližka doba vaření v tlakovém hrnci srnčí maso v papiňáku srnčí guláš z krku zvěřina v tlakovém hrnci dančí guláš v papiňáku jak dlouho varit srnci maso jak dlouho vařit srnčí divočák v papináku
Suroviny: maso srnčí, špek, sádlo, cibule, jalovec, koření nové koření, bobkový list, sůl, mouka hladká, paprika sušená sladká, česnek, ořech muškátový
Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYrw
32 názorů