Domů
-
Recepty
-
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Zpět na recept
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Štikozubec(mořská štika)v bazalkovo-rajčatové peřince
Anna Kocikova
podáváme s bramborem
Anna Kocikova
část použitých surovin
Anna Kocikova
v plátku ryby uděláme proti sobě dírky a protáhneme připravenou slaninou
Anna Kocikova
rybu osmažíme z obou stran po 5minutách a vyndáme bokem
Anna Kocikova
do výpeku po rybě dáme orestovat na 1minutu část nasekané bazalky,pak přidáme mouku,trošku zasmažíme a pokračujeme,jak je uvedeno v postupu
Anna Kocikova
do připravené omáčky vložíme nazpět osmažené ryby a 10minut za občasného promíchání povaříme na mírném plameni
Anna Kocikova
hotový pokrm můžeme přizdobit lístky bazalky,osmaženými proužky slaniny a brambory posypat nasekanou bazalkou
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
5
z
8
Předchozí
Následující