Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

13. 4. 2011 17:50

Suroviny

Porce: 4 podlouhlé filety štikozubce(mořské štiky)

Nutriční hodnoty

Energie4 040 kJ / 965 kcal
Bílkoviny13,57 g
Tuky92,57 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 149 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,80 g
Sacharidy18,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rybku jsme neměli už delší dobu. Máme rádi štikozubce, pro jen nepatrné množství kůstek. Tahle kombinace použitých surovin se mi zdála vhodná, příprava byla opravdu nenáročná a na dnešním obědě jsme si pochutnali:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

13. 4. 2011 18:40

Ann,takovou peřinkou bych prosila přikrýt svoji huběnku...a pak už jen kousat a polykat..mňamimňam:-8;-):-p:yes::yes::yes::-D:-D

spagetka spagetka

13. 4. 2011 18:31

Aničko - ty červené brambůrky taky máme moc rádi, mají výrazně bramborovou chuť:-p :-p:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 18:30

Žiži,Sretti díky:-KKoupili jsme od soukromníka takzvané "červené"brambory,mají krásnou barvu a jsou chuťově velice dobré:-pVčera mě honila mlsná,tak jsem si udělala pár ve slupce na loupačku,zmizly bez ničeho a hned:-)):-8

srettka

13. 4. 2011 18:23

jééžiš kociánku, safra to zase vypadá dóbře a k tomu ty sluníčkový brambůrky:-p...no, zamáčknu slinu:-p;-):yes:
p.s. a zase krásný obrázek:yes:

zizala zizala (moderátorka)

13. 4. 2011 18:14

Aničko, to vypadá velice chutně :-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 18:04

Za hezké komentáře a pochvalu moc děkuji;-):-K

spagetka spagetka

13. 4. 2011 17:59

Aničko, co ti mám říct? Mňám :-p:-p:yes::yes:

Daniella O. Daniella O.

13. 4. 2011 17:56

Nepreplacany a napadity recept na rybku...:yes:;-).

Petra Ku. Petra Ku.

13. 4. 2011 17:52

Aničko !!!!!!!!!!!!!!! Proč tu tenhle recept nebyl dneska dopoledne? My dneska tuhle rybku měli taky, a protože jsem nebyla doma a Tom nevěděl, co s tím, tak to prostě jen tak opekl :-( Ale bylo to dobrý taky, ale tvoje verze by mi chutnala určitě víc ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 17:52

:-8Moc se omlouvám:-8Došla mi baterie u fotoaparátu:-OFoto postupu a ostatního dodám posléze;-)

Colombo65 Colombo65

13. 4. 2011 17:51

Ryba vždy potěší - hned byl si zobnul;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podniková prodejna varmuža hodonín štikozubec recept stikozubec štikozubec recepty filety ze štikozubce štikozubec mořský ryba zubec prodejna ryb varmuža hodonín smažený štikozubec štikozubec mořský recept rajcatovy obed varmuža podniková prodejna zubec je ryba? zubec rybicka varmuža rybičky ryba pod peřinkou varmuža hodonín prodejna recepty štikozubec kuchařka štiko zubec stikozubec mořský pečený

Suroviny: štikozubec, slanina, bazalka čerstvá, rajče, olej, mouka hladká, mléko, smetana, bujón zeleninový, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V5MM