Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

13. 4. 2011 17:50

Suroviny

Porce: 4 podlouhlé filety štikozubce(mořské štiky)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 040 kJ / 965 kcal
Bílkoviny13,57 g
Tuky92,57 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 149 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,80 g
Sacharidy18,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rybku jsme neměli už delší dobu. Máme rádi štikozubce, pro jen nepatrné množství kůstek. Tahle kombinace použitých surovin se mi zdála vhodná, příprava byla opravdu nenáročná a na dnešním obědě jsme si pochutnali:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 4. 2011 13:58

Eli,Paji,Mysulko děkuji za komentáře a hodnocení:-K:-K

mysulka mysulka

15. 4. 2011 10:19

Aničko to je moc pěkný recept:-p:-K

Pajaska Pajaska

14. 4. 2011 18:55

Aničko,přímo nádhera.:-p:yes:

Eliza Eliza

14. 4. 2011 14:34

Aní:-), hezky napsaný a lákavý receptík, přidávám bod.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 4. 2011 10:51

:-)Moc děkuji za Vaše komentáře a body:-K
Pangase jsem dělávala také často,ale zdá se mi,že se v poslední době nějak"pokazil"pouští hodně vody:-/Se štikozubcem se mi pracuje líp;-)
Kadlíku u nás od Varmuži máme akorát věci ze studené kuchyně-saláty ap.Tohle Ti docela závidím:-8Určitě je to bezvadná chuť:-*Já je kupuji mražené,naporcované v Kauflandu a to ještě hlídám,aby je vůbec měli:-O

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 4. 2011 07:37

krásný receptík s rybičkou:-pale tuhle jsem ještě neochutnala;-)+1:yes:

marcik marcik

14. 4. 2011 07:07

rybička:-p+13:yes:

Suvicka Suvicka

13. 4. 2011 21:21

+10 :yes::-p:-K

ivulinka ivulinka

13. 4. 2011 20:22

Talíř, pokrytý pěknou dobrotou a barevnou, takže :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2011 20:03

:yes::yes:

maiva maiva

13. 4. 2011 19:28

Aničko dobré:-p:yes:

majda 2

13. 4. 2011 19:21

Vypadá to dobře!:yes::-)U nás byl dnes pangas:-)Posílám 6bodík:-!

Kadlik Kadlik

13. 4. 2011 19:17

Vypadá to krásně.. a štikozubce miluju. Výborná a cenově velice přijatelná ryba! Kupuju přímo v podnikové prodejně Varmuža Hodonín, bez vmasírované vody, krásné kusy. Dva do kila, filety z nich dělám sám..:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 19:00

Rebi děkuji:-K mám jednu porcičku bokem;-)Došla mi při závěrečném focení baterka,tak jsem to cvakla zatím mobilem a až se foťák "dotluče"tak ještě znova porci vyfotím;-)Jestli stihneš dorazit,nechám to na později:-)):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 18:57

spagetka:Špagetko máš pravdu:-)když do nich kousneš,tak jsou takové krásně hutné"masové":-p:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podniková prodejna varmuža hodonín štikozubec recept stikozubec štikozubec recepty filety ze štikozubce štikozubec mořský ryba zubec prodejna ryb varmuža hodonín smažený štikozubec štikozubec mořský recept rajcatovy obed varmuža podniková prodejna zubec je ryba? zubec rybicka varmuža rybičky ryba pod peřinkou varmuža hodonín prodejna recepty štikozubec kuchařka štiko zubec stikozubec mořský pečený

Suroviny: štikozubec, slanina, bazalka čerstvá, rajče, olej, mouka hladká, mléko, smetana, bujón zeleninový, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V5MM