Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

13. 4. 2011 15:15

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 042 kJ / 1 444 kcal
Bílkoviny160,86 g
Tuky36,54 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 2,61 g
Sodík 561 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy109,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Otavanka

13. 4. 2011 15:28

Posílám druhý bodík:yes: Sliny se sbíhají:-p

magdalenka magdalenka

13. 4. 2011 15:26

rebeka: ražniči sa naozaj robí na špejli, pôv. na ražni...toto by asi malo byť v úvodzovkách...

rebeka rebeka

13. 4. 2011 15:23

hezký receptík;-):yes:pěkně upravené brambůrky;-):-K a hezké by to bylo i na špejli,myslím;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražniči na grilu ražniči z vepřové kýty prave raznici ražniči vepřové ražniči ražničí na gril ražničí z jater bramborové ražničí vepřove ražniči na grilu ražniči pečené s bramborama drůbeží ražniči ražničí na špejli koření na ražniči ražničí v troubě vepřová játra pečená v troubě ražniči z vepřových jater ražničí recept raznici na plech ražniči s jatrou recept vepřové ražničí s játrou

Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, špek, cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, olej, brambory, sůl, koření grilovací, olej

TopRecepty.cz

Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PMDw