Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Camprat

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 2. 2011 20:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 969 kJ / 710 kcal
Bílkoviny39,62 g
Tuky21,70 g
Vláknina14,72 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy84,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mléko musí být vařící!

U nás se zapíjel bílým kafištětem nebo domácím podmáslím. Je to velice syté a voňavé jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alicka

28. 2. 2012 00:23

spagetka:Camprat znám,je to výborné jídlo.Jsem z Podkrkonoší.Dělávám camprat doma často.Jsme ulítlí na místní nejen bramborová jídla.Při pečení campratu těsto obracíme ,aby se utvořily "koráby"(zapečený povrch).Čím dál víc mám blíž k těmto prostým a chutným jídlům našich předků...Krkonošské recepty,ale i ty jizerské mají hodně společného.
Díky za připomenutí a těm,kdo camprat neznají,vřele doporučuju,pochutnají si.:yes::-K

mama.maleho.vlka

31. 1. 2012 21:31

vypada to dobre !!urcite udelam

spagetka spagetka

28. 2. 2011 13:14

Děkuju vám :-K:-K
žížalko normál jak je to napsané ;-)

zizala zizala (moderátorka)

28. 2. 2011 12:54

Spagi, čte se to na začátku s "c" nebo "k"? Asi "C", že?
Vypadá to lákavě, jídla z brambor jsou levná a dobrá :-p:yes:

Colombo65 Colombo65

28. 2. 2011 11:31

Bez masa a přece to vypadá jedle ;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 2. 2011 10:21

Název Camprat mi-jak jinak, nic neříká, ale mám dojem, že něco takového se u nás dělalo pod názvem "chudobnica". Jen si myslím, že se to peklo v pekáči a neotáčelo se to. Každopádně, zakousla bych se i do fotky, kdyby to šlo, takže plus.:yes:

eva hubova eva hubova

27. 2. 2011 23:42

:-p:-p:yes:+8

Bibinka Bibinka

27. 2. 2011 22:41

Špagetko, tak to já taky můžu a recept mám od Pepíčka Náhlovského a taky to peču. Dávám ti 7.bod:yes:

mysulka mysulka

27. 2. 2011 21:19

:-p to znám, je to dobrota:yes::-K

tejaja tejaja

27. 2. 2011 21:07

Pekné a chutné...u nás sa tomu hovorí haruľa a neotáča sa to, jednoducho sa to upečie. Každopádne je to mlsnôtka hodná bodíka ;-):-D:yes::yes::yes: +5

chocolate

27. 2. 2011 20:58

Moje babička tomu říkala litina a bylo to výborné, čeština je stejně kouzelný jazyk;-).Jedli jsme ji se švestkovým kompotem a bílou kávou:-p.

Fantom

27. 2. 2011 20:57

vyhlíží to dost pěkně:yes:+1

88paja

27. 2. 2011 20:51

hmm...komentáře moc nepřidávám...vlastně je tohle můj 1.:-))ale tohle vypadá hodně dobře..určo to vyzkouším :yes:

Irrena Irrena

27. 2. 2011 20:50

Špagetko to bych si dala:-p:-p:yes:

magdalenka magdalenka

27. 2. 2011 20:49

Vidím to na prudko jedlé...:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se čte chorizo chorizo jak se čte jidla z brambor 88paja camprata z brambor bramborová camprata jídla pepíčka náhlovského recepty jizerská směs v bramoráčku recept campart krkonošský camprlát campart campart recept krkonosská bramborova jidla do trouby špagetka recept camp recepty rodinné recepty jizerské maso s bramboráčky jak se čte chorizo jak se čte bramborový camprat recept camprat v pekáči

Suroviny: brambory, cibule, mléko, česnek, vejce, mouka hladká, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Camprat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYgR