Bramboráky s kysaným zelím
Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Energie | 6 277 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,76 g |
Tuky | 17,42 g |
Vláknina | 43,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 260,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vždy jsou hned pryč. Máme je rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2012 21:34
16. 4. 2012 21:08
U bramborových těst záleží na tom, jak jsou škrobnaté brambory. Někdy se té mouky musí dodat víc, já část mouky nahrazuju solamylem. Pánev musí být dost rozpálená. Určitě to nevzdávej, jednou se to podařit musí
16. 4. 2012 21:01
16. 4. 2012 20:39
16. 4. 2012 19:53
19. 5. 2011 06:01
18. 5. 2011 21:01
15. 5. 2011 11:31
15. 5. 2011 11:12
S červeným zelím to nemá chybu, jen se to lehce přidusilo a zabalilo
24. 2. 2011 15:46
24. 2. 2011 13:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Bramborové knedlíky podle našich babiček
Další recepty
Tématické fráze: bramboraky se zelím bramboráky z kysaného zelí bramboráky se zelím recept bramborák se zelím bramborák z kysaného zelí bramboráky bramborák se zelím na plechu recept na bramboráky se zelím kaplický bramborák kaplický bramborák bramboráčky s kysaným zelím bramboráky se trhají bramboráky s kyselým zelím bramboráky ze zelim bramboráky ze zelí recepty s kysanym zelim bramborové placky s kysaným zelím bramborák s kxsaným zelím bramborák s kxsaným zelím bramboračky se zelím
Suroviny: brambory, zelí kysané, sůl, pepř, česnek, mouka polohrubá, vejce, mléko, majoránka, olej
Bramboráky s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwZE
11 názorů