Kadlíkova masová konzerva
Pokud chcete dlouhodobě skladovat maso, nemusí nutně skončit v mrazáku. Zkuste si vyrobit domácí vepřovky. Konzervace masa ve vlastní šťávě je jedním ze skvělých způsobů zpracování. Až si ho namažete na čerstvý chléb, vzpomenete si na mladá léta.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
14 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 26 820 kJ / 6 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 130,00 g |
Tuky | 210,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,35 g |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2016 13:30
27. 9. 2016 08:59
21. 9. 2016 13:07
24. 8. 2016 14:34
21. 8. 2016 12:09
20. 8. 2016 17:51
30. 7. 2016 07:54
15. 7. 2016 11:33
20. 6. 2016 21:18
20. 6. 2016 19:36
19. 6. 2016 19:39
19. 6. 2016 04:27
18. 6. 2016 05:25
17. 6. 2016 21:57
24. 5. 2016 19:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 4 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 45 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co potěší na Vánoce každého muže? Originální jedlé dárky z kuchyně a to přímo na míru
Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...
Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod
Další recepty
Tématické fráze: domaci masova konzerva domací masové konzervy domácí zavařované vepřové maso domácí vepřová konzerva zavařovaní masa domácí zavařování masa zavařování masa do plechovek domácí masové konzervy recept konzervy na zavařování domácí vepřovka zavařování do plechovek kadlikova vepřová konzerva zavařování do konzerv plechovky na zavařování masa plechovky na zavařování zavařování masa recepty vepřová konzerva zavařování konzerv domácí vepřové konzervy recept na masovou konzervu
Suroviny: maso vepřové, podbradek vepřový, kůže vepřová, česnek, sůl, pepř mletý, kmín celý
Kadlíkova masová konzerva
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5l9v
144 názorů