Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosová buchta, politá smetanou

Kokosová buchta, kterou možná známe pod názvem Raffaello řezy, se hodí na všední i sváteční příležitosti. Postup není složitý, vystačíme si s jednoduchým litým těstem, které posypeme kokosem. Po upečení přelijeme ještě horký moučník smetanou.

Hodnocení receptu je 5,0 (51×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

17. 2. 2011 23:28

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie22 766 kJ / 5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
Tuky198,87 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělala jsem na menším plechu 25x35cm, takže výsledek je cca 4-5 cm vysoký, na větším plechu bude nižší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

medmic

27. 10. 2014 00:30

Vyzkoušeno a doporučuji :-)

lucinpucin

7. 4. 2014 19:11

Přidala jsem půl hrnku mouky navíc a je báječná :-) Moc Vám děkuji za bezva recept :-K

Majka

1. 1. 2014 20:08

Opravdu se musí přidat půl hrnku mouky navíc. Jinak je rychlá a výborná. Moje švagrová pekla skoro vše z hladké mouky a bylo to luxusní.

Eva

8. 12. 2013 12:16

Podle recptu je těsto strašně řídké..posledně jsem dělala podle podobného a byla výborná...do tohoto těsta jsem přidala mouku navíc a je to ok, vyběhla,je dobrá...podle mně je chyba někde v množství nahoře v popisu...kdybych ji nechala podle receptu, tak by se ani neupekla..:-(

Sandra

10. 10. 2013 09:36

Taky se mi zdrcla,přitom jsem dodržela postup! Těsto bylo hrozně tekuté, podle mě to chce více mouky, takhle řídké těsto nemůže nikdy naběhnout :-S

Anik

17. 3. 2013 15:37

Právě jsem dopekla a taky se mi zdrcla :( postup i dávkování jsem dodržela, tak nevím :( nicméně i tak je výborná, můžu ji dát zdrclou i dceři, že?
Anik

isindy:

isindy isindy

9. 2. 2013 22:37

Zuzka: super :))))

Zuzka

6. 2. 2013 12:48

Buchta je luxusní a výtečná:):-p Už jí mlsáme ještě teplou:)

Meginka7

6. 11. 2012 11:37

Konečně jsem ten receptík našla :-)Je výborná,rychlá a bodík už letí:yes:Díky:-K

liibuu

20. 7. 2012 14:35

Výborná buchtička! Pekla jsem se špaldovou moukou o půl hrnku navíc a přidala rumíček:-p! Moc se povedla a určitě budu péct často;-) Jen příště dám méně cukru...

eve

18. 7. 2012 18:11

tak tohle vypadá luxusně ;-) zítra ji jdu zkoušet, tak doufám, že se mi podaří :-D

janica

13. 5. 2012 15:32

Eva:taky se mi buchta zdrcla ;-(

spagetka spagetka

13. 5. 2012 12:43

Eva:spíš nevyběhla než zdrcla, možná větším pekáčem, ale tady zdrcnutí fakt není možné ;-);-);-)

isindy isindy

13. 5. 2012 12:38

Eva: to opravdu netuším, proč...tot není třený piškot, ani možná chyba ve špatnému sněhu, není důvod se zdrcávat :-)

Eva

13. 5. 2012 07:39

Buchta se mně zdrcla.

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosová buchta se šlehačkou kokosová buchta buchta s kokosem a slehackou buchta s kokosem a smetanou kokosová buchta na plech kokosová buchta rafaelo kokosová buchta mokrá rafaelo buchta buchta s kokosem buchta se smetanou šlehačková buchta s kokosem buchta politá šlehačkou buchta se šlehačkou buchta se smetanou ke šlehání buchta s kokosem polita šlehačkou buchta se šlehačkou a kokosem kokosové řezy polité šlehačkou mokrá kokosová buchta buchta se smetanou a kokosem recept na kokosovou buchtu

Suroviny: mléko, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, kokos, cukr moučkový, cukr vanilkový, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Kokosová buchta, politá smetanou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LPMX