Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj segedínský guláš

Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a kysaného zelí. Chybět nesmí mletá paprika a zakysaná smetana.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

17. 2. 2011 22:07

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie18 108 kJ / 4 328 kcal
Bílkoviny224,34 g
Tuky353,90 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 6,67 g
Sůl16,20 g
Sacharidy48,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ramona

23. 3. 2013 18:32

Koukla jsem jen abych si vzpomněla a tento recept jsem si vybrala jen dáváme pro dospěláky feferonku a rozetřený česnk nakonec to má grády ...mňam:-p

Petra

15. 1. 2013 11:29

Dnes ho půjdo udělat tak sem zvědavá. Ale vypadá moc dobře:-)

jarda Kadic jarda Kadic

21. 9. 2012 15:02

Takhle ho dělám i já ,smetanu s moukou na zahuštění, ještě dávám trochu palive papriky ale když jsou někde děti, tak je to pro ně lepší bez ní:yes:

marnouska

22. 1. 2012 13:03

Tak já jdu na to ,pak napíšu:-)) jak jsem dopadla;-)

kamila29

22. 2. 2011 12:46

Výborný, byl v neděli. Dělám stejně jen koření o chlup méně a při dušení masa přidávám bobkový list. + 14 :yes:

Suvicka Suvicka

18. 2. 2011 17:00

Krasny 13. bod pro segedin. Zitra zrovna bude. Uz se tesim. :-p:-K

Marsi Mesi

18. 2. 2011 15:14

Segoš mohu kdykoli;-):-p:-)):yes:

monikaK

18. 2. 2011 08:09

Zbožňuji segedýn:-*:-*:-*

Pajaska Pajaska

18. 2. 2011 01:36

Dělám stejně,je moc dobrý.:yes::yes:

Daniela

18. 2. 2011 01:20

Hledam recept na zitrejsi obed-a uz ho mam :yes:bude segedin :yes:diky za recept :-)

Patricie

17. 2. 2011 23:26

:yes::yes:+:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 2. 2011 22:48

;-)Asi taky půjdu zvednout víko od kameňáku do sklepa:-*Dělám stejně,jen nedávám tolik papriky a moc nám chutná:-p+6:yes:

majda 2

17. 2. 2011 22:36

Na segedín se chystám už dlouho,tak brzy bude:yes::-p+5

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 2. 2011 22:21

Moc pekna motivace, taky uz mn to nadchlo, musim jej udelat, to je to, co uz u nas dlouho nebylo. Knedlik je kynuty? Iva:-K:-K

rebeka rebeka

17. 2. 2011 22:15

dělám na chlup stejně;-):yes::yes::yes:a už jsem dlouho nedělala:-O:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš nejlepší recepty segedinsky gulas segedínský guláš se zakysanou smetanou nejlepsi segedínský guláš výborný segedínský guláš segedínský guláš z bůčku segedínský guláš speciál výborné recepty na segedinsky guláš nejlepší recept na segedínský guláš segedínský guláš bez smetany segedínský guláš recept segedínský guláš top recepty segedin z bucku segedinsky gulas se smetanou nejlepší segedinsky gulaš recept guláš segedínský guláš z bůčku recept segedin guláš recept segedinsky gulas segedínský guláš z veproveho bucku

Suroviny: bůček vepřový, plecko vepřové, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, koření na guláš, sůl, kmín mletý, zelí kysané, smetana zakysaná, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Můj segedínský guláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G9yL