Brambory
Dnes je to již retro zákusek, ale dříve býval klasikou v každé cukrárně. Piškotové bufflery obmazané a spojené čokoládovým krémem a potažené sladkým marcipánem, býval jedním z nejoblíbenějších.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 14 073 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,34 g |
Tuky | 237,72 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 245,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory chutnají téměř jako ty kupované. Recept mi poskytla kamarádky maminka. Bohužel fotopostup chybí, spěchala jsem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2011 19:44
mňam
17. 4. 2011 16:39
Jé tohle mi uniklo, to vypadá ale suprově!!!!!
22. 3. 2011 19:38
Markét: trouba předehřátá a možná stačí pootevřená, ale nezkoušela jsem. Vždy jsem měla troubu zcela otevřenou. Buffler by se měl pomalu sušit...
22. 3. 2011 18:42
V otevřené troubě dokořán? V předehřáté? Či stačí strčit do dvířek vařečku?
17. 2. 2011 19:54
jak od cukrářky
17. 2. 2011 19:00
Děkuji
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
17. 2. 2011 18:27
Pekny recept. Budou jiste vyborne i v cokoladove poleve, obalene v nasekanych arasidech + 4.
17. 2. 2011 17:46
Ty bych chtěla vyzkoušet, děkuji za recept
17. 2. 2011 17:12
nádhera ukládám k vyzkoušení bobík č.2 letí
17. 2. 2011 16:56
Máš je moc hezké
17. 2. 2011 16:49
Fantom: pečeno v době povánoční, bohužel již nejsou. Ale brzy se na ně opět chystám.
17. 2. 2011 16:47
mohl bych dostat jednu bramboru
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 5 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 5 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 5 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 7 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 7 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 10 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zákusek brambora cukrářské brambory zákusek brambora recept pražské koule s arašidy recept pařížské brambory brambory zakusek pražské brambory zakusek pražske koule recept cukrářská brambora brambora zákusek brambory recept recept zákusek brambora recept na zákusek brambora zakusek prazska koule recept zákusky brambory cukrářské brambory recept zákusek brambor zakusek brambory pařížské koule brambory cukrářské
Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, vejce, voda, máslo, mléko, pudink vanilkový, kakao, cukr, hmota potahovací, kakao
Brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEl9
12 názorů