Hovězí s dírkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 363 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 370,76 g |
Tuky | 68,01 g |
Vláknina | 7,52 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 33,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2015 15:20
26. 5. 2013 08:18
Já si práci ulehčuju tím, že maso s cibulí dám do keramického pekáče a vrazím do rozpálené trouby - pekáč samozřejmě přikrytý - tam dusím téměř do měkka a pak dopeču. Ale za bodík stejně stojí, dělala jsem nedávno, větší porci s tím, že něco uložím na mrazák, ale než k tomu došlo, tak to chlapi stihli zblajznout.
13. 10. 2011 06:33
Tak to je moc hezký receptík a i fotka nádherná+1
13. 10. 2011 06:12
Nádhera! Nějak podobně jsem dělávala telecí ořech, ten se ale v ranečku opatrně vařil v ochucené vodě a krájel na slavnostní mísy studený.
12. 10. 2011 20:07
maris: Teď jsem o tomto u jiného RCP psala
Moc pěkný recept i Tvá fotka
Moc pěkný recept i Tvá fotka
12. 10. 2011 18:54
Dobré maso, dřív se hodně dělávalo a s poctivým špekemDávno jsem nevařila, díky za připomínku- jen to chce sehnat solidní hovězí, že jo
Maris a moc pěkná fotka
Maris a moc pěkná fotka
12. 10. 2011 18:49
BILKOVAI: Ivetko děkuji, ale hlavně vyzkoušej receptík, je to opravdu moc dobré
12. 10. 2011 18:42
Maris, překrásná fotka. Hovězí masínko můžeme
12. 10. 2011 18:29
Toto je typický přiklad toho, jak některé starší, vynikající recepty mají malý počet bodů. Jsem přesvědčená, že by tu teď zazářil
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny "
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny "
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.
11. 7. 2009 13:30
Jani, pipre, děkujuJani, ono by to šlo i z vepřového, určitě by to bylo výborné, ale zase jiná chuť.
11. 7. 2009 11:34
Vypadá to moc dobře a dávám bodík ten je i pro Maris za krásné a lákavé fotky
11. 7. 2009 11:29
maris, řeknu ti bez mučení, že jsem včera na to v noci koukala a nebyla jsem si jistá, jestli ráno seženu nějaký solidní kus hovězího, tak jsem udělala ty flíčky se zelím. No a jak se tak dívám, ještě, že tak! Každopádně, určitě si to někdy prubnu. Vepřové mám v mražáku pořád, s hovězím je to horší. V Albertu bych ho nebrala a tzv.Supergongu je to trochu z ruky, ale je tam za skoro poloviční cenu. Tak příště! No a tvoje fotky rozhodně zaslouží plus.
11. 7. 2009 11:28
Moc dobré dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 10 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 10 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: keramický pekáč recepty hovezi krk recepty hovězí z keramického pekáče plněné tortily hovězím masem španělské ptáčky recept recepty v keramickém pekáči hovězí na pekáč recepty 1900 recepty \"telecí ořech\" hovězí pečeně merunkovy kompot žemlovka recept
Suroviny: hovězí zadní, párky, slanina, olej, cibule, kečup sladký, rajče, mouka, pepř, sůl
Hovězí s dírkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MR1
13 názorů