Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje čína

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 3. 2011 19:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 202 kJ / 526 kcal
Bílkoviny117,85 g
Tuky5,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,53 g
Sacharidy2,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

20. 8. 2014 12:11

No jo, no, každý si vaří jak umí...
Toto je, až na drobnosti, hybrid dvou čistokrevných čínských rcp: Kung Pao a La´c :-))
Pokud by se někdo chtěl přiblížit "čínské" chuti (především co se měkkosti a šťavnatosti masa týká) tak stačí maso na ROZPÁLENÉM tuku dělat jen co zbělá (max. 2´), pak přihodit zeleninu a dělat další 2´ (bude al dente) a nakonec přidat zálivku (vodu ne, tu raději vypijte) 2x prohodit a bez dalšího otálení podávat, protože pokud necháte maso na vřelé pánvi tak pustí šťávu a ztvrdne (ne až tak, že by nešlo požvýkat, ale stane se tužším).

chocolate chocolate

19. 3. 2011 16:40

ippofilo:Každý si vaří po svém Káťo;-).
Já prsíčka naložím do koření a oleje, orestuji, zastříknu sojovkou a přidám zeleninu.Krátce opeču a podle potřeby zastříknu vodou, vývarem nebo vínem.
Jen si myslím, že dusit vše společně ještě patnáct minut je zbytečně moc.

ippofilo ippofilo

19. 3. 2011 16:09

Soňa Janíková: Jak už říká název, takto dělám čínu já

Soňa Janíková

19. 3. 2011 02:13

První polovina postupu je správně. Potom se má osmahlé maso vyjmout. Zelenina a arašídy se mají také osmahnout. Teprve nakonec smícháme dohromady a ochutíme :-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2011 22:36

:-p:yes::yes:

sofie1973 sofie1973

18. 3. 2011 21:33

Receptík nafocený krásně, ale bez urážky - klasika, která se vaří asi ve všech domácnostech a podobných (ne-li zcela stejných) receptů jsou tu mraky.

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2011 20:50

Krásně barevný receptík:-*který se mi líbí:-p+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se vaří čína moje čina jaksevaricina cina s vinem kuřecí psíčka vařeni čina moje čína recepty jak se vaří čína recept kolik solamylu do číny www vareni cina čína z kuřecích psíček jak se vaří čína? jak se vaří má čína jak se vaří v číně no se vaří čína facebook sona janikova čína recept moje kuřecí psíčka recepty čína z kuřecího masa s vínem čína r.bittnerová kuchařka

Suroviny: prsa kuřecí, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, sůl, arašídy, omáčka sojová, omáčka chilli, olej, solamyl, voda

TopRecepty.cz

Moje čína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PMp6