Uzené koleno s křenovým přelivem
Suroviny
Porce: 4 porce velké
Nutriční hodnoty
Energie | 2 408 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,45 g |
Tuky | 15,60 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s těstovinami nebo zeleninovým salátem. Toto jídlo se jí i za studena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2011 17:20
Já si tedy tu křenovou omáčku za studena neumím moc představit, ale každému chutná něco jiného.
15. 3. 2011 16:47
Kadlik:
15. 3. 2011 14:50
Tak to je bašta,já bych v rámci diety taky těstoviny mít nemusela+1
15. 3. 2011 13:51
u nás je to spagetko to samé a těstoviny k tomu dávám hlavně kvůli dětem
15. 3. 2011 13:32
Pro mě ten recept končí slovem - odkostíme.... pak by následovalo - s chlebem a křenem sežereme....
15. 3. 2011 13:19
Radulko, tak přesně takhle dělám koleno a muž ho nejradši, jak píšeš, za studena, jen s čerstvým chlebem. Je schopný celý to koleno i s velkým nastrouhaným křenem sežr...píp..spapat sám ... - jo příloha jiná prý je k tomu škoda , jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 31 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 38 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 42 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 47 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 50 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak vykostit vepřové koleno. Připravili jsme pro vás videonávod
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: uzené koleno jak dlouho se vaří uzené koleno vaření uzeného kolene jak dlouho vařit uzené koleno uzené koleno s křenovou omáčkou uzene koleno s krenem uzené koleno v papiňáku www uzene koleno doba vareni jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci doba vaření uzeného kolene uzene koleno priprava v tlakovem hrnci doba vaření uzeného kolena uzené koleno recept křenova přeliv recept uzena krkovicka s krenovou se sýrovou omáčkou uzené koleno doba vaření přeliv na uzené maso uzené koleno délka vaření uzené koleno s omáčkou délka vaření kolene v tlakovém hrnci
Suroviny: koleno vepřové uzené, koření nové koření, pepř, bobkový list, mléko, mouka hladká, ořech muškátový, sůl, křen
Uzené koleno s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxyD
6 názorů