Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Košiláčci

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 3. 2011 09:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 428 kJ / 3 926 kcal
Bílkoviny57,20 g
Tuky268,37 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 752 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy313,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší jsou čerstvé, vzhledem k tomu, že jsou v těstu kvasnice, po několika dnech tvrdnou, u nás to ale nikdy nestihly.

http://ivanyazdenka.blog.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitka B

15. 3. 2011 07:46

;-) :-8 + :yes:.

Dasty

14. 3. 2011 16:02

Už jen ten název je k nakousnutí, pěkné super a bodík samozřejmostí:-K:yes:

IvanaS

14. 3. 2011 15:34

Nadja:Postup je úplně jednoduchý, všechny suroviny dám do robota,zadělám těsto a hned tvořím košiláčky, žádný kvásek, žádné kynutí:-)

Nadja:

Nadja Nadja

14. 3. 2011 13:37

:-S:-? U těsta mi chybí alespoň náznak postupu - je tam droždí, takže může být těsto
1/ klasicky kynuté,
2/ nebo se vzešlým kváskem a bez kynutí,
3/ nebo do těsta kvasnice jen rozdrobit a hned vše zpracovat.
A když košiláčky slepíme a hned potřeme žloutkem, tak už se před pečením asi kynout nenechávají!?

Ivina Ivina

14. 3. 2011 11:54

Ňam,vypadá to moc jedle.:-K

Klara Klara

14. 3. 2011 10:46

Veľmi pekné, vydarené:-p:-p:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 3. 2011 10:09

Ivo nádhera, ty jsou jak malovaní!:-):yes:

Gabis

14. 3. 2011 09:49

tak ty jsou k nakousnutí:-),kde jsou ořechy, tak to moje rodinka může, uděluji bodík a dík za receptík:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kosilacek cukrovi kosilacci moučníky z bílku ořechové čtverečky s třeného těsta recepty-košiláčci jak zpracovat spenat

Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, mléko, kvasnice, cukr, ořechy, cukr moučkový, bílek

TopRecepty.cz

Košiláčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEXQ