Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 794 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,34 g |
Tuky | 78,81 g |
Vláknina | 11,66 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původní recept z belgické kuchyně obsahuje růžičkovou kapustu namísto špenátu, ale tentokrát jsem ji neměla k dispozici. Se špenátem byl pokrm neméně chutný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 3. 2011 10:31
14. 3. 2011 09:46
14. 3. 2011 09:27
14. 3. 2011 07:08
14. 3. 2011 06:50
13. 3. 2011 23:10
13. 3. 2011 23:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 22 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Další recepty
Tématické fráze: vepřovy kotlet kotleta plnena spenatem vepřové se špenátem plněná kotleta špenátem kotlety plněné špenátem veprove kotlety recepty s listovým špenátem plněné kotlety špenátem vepřový kotlet recepty vepřové maso s listovým špenátem vepřové kotlety plněné špenátem vepřovy se špenatem vepřové maso se špěnátem vepřový kotlet recept vepřová kýta se špenátem vepřova kotleta vepřová kotleta plněná špenátem brabantská omáčka recept na beby špenátem kotleta se špenatatem
Suroviny: kotleta vepřová, špenát listový, koňak, česnek, máslo, mouka hladká, mléko, smetana, žloutek, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, olej, brambory rané
Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KY7J
22 názorů