Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 975 kJ / 2 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,88 g |
Tuky | 114,37 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 5,91 g |
Sůl | 14,60 g |
Sacharidy | 176,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V původním receptu z knihy 2000 nejlepších receptů obsahuje tento pokrm jiné množství ingrediencí a je podávaný s vařenými bramborami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2020 00:30
Skvělý recept, krup není nikdy dost. Je to nejlepší rejžák na střeva a měli bychom sníst alespoň jednu lžíci týdně. V tomto receptu jsou skvěle vyvážené chuti, ukládám a uvařím. Slibuju !!! Máme rádi třeba jen tak uvařené kroupy, sůl, pepř, máslíčko a hodně česneku. Zkuste to.
11. 10. 2011 07:22
Eli, to mi uteklo, ale moc se mi to líbí a ukládám si. Kroupy mám ráda a toto je skvělá kombinace+
10. 10. 2011 23:34
Před lety jsem si tuhle dobrotu uvařil a nemůžu na ni zapomenout! Těším se, že ji někdy ochutnám přímo v Estonsku.
12. 3. 2011 23:21
Děkuji za body receptu a hezké reakce. Je to pravda, klasická chuť.. ale protože nevařím kroupy moc často, ačkoli je máme rádi, byla jsem ráda za nápad na jejich tradiční a chuťově osvědčené využití.
Ještě jednou děkuji.
Ještě jednou děkuji.
12. 3. 2011 16:56
moc pěkné
12. 3. 2011 12:57
Eli, skvělá a "stará"kombinace, jen ji znovu oživit
12. 3. 2011 10:52
Úžasná variácia!
12. 3. 2011 08:49
Ukládám
12. 3. 2011 08:39
12. 3. 2011 08:32
Velmi lákavé
12. 3. 2011 06:55
Zajímavý recept , kroupy mám moc ráda + .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 31 minutami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 11 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 11 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: ječné kroupy recept kroupy recepty ječné kroupy střední recept na vaření ječné kroupy recepty kingel kroupy kroupy recept recepty z krup nejlepší recepty z krup kroupy zelí jak uvařit ječné kroupy jecne kroupy recepty z ječných krup pokrmy z krup zelí kroupy recept ječné kroupy střední kroupy kroupy střední kroupy a zelí ječné kroupy střední
Suroviny: plecko vepřové, slanina anglická vcelku, zelí kysané, kroupy ječné, okurky sterilované, cibule, cukr, bobkový list, pepř, sůl
Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE7W
11 názorů