Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Suroviny
Porce: 10 proci
Nutriční hodnoty
Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 2,34 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,96 g |
Sacharidy | 44,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to recept pode JANY REMKOVE, JEN JSEM NECO MALO ZMENILA..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2011 19:32
7. 3. 2011 16:04
7. 3. 2011 14:57
7. 3. 2011 14:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 9 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 24 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Tématické fráze: nálev na ryby lak na ryby nálev na uzéné ryby nálev na kyselé ryby ryba v nálevu ryby v nálevu lak na kyselé ryby recepty lak na kysele ryby nálevy na ryby nálev na rybu slaný nálev na ryby ryby v slanem nalevu uzená ryba v nálevu ryby nálevu zavináče v rosolu ryba na moravance ryba na mrkvi lak slaný na ryby ryby nalevu priprava laku na ryby
Suroviny: mořská štika, mrkev, cibule, sůl, pepř, moravanka
Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN5q
4 názory