Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 105 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,78 g |
Tuky | 213,37 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 7,71 g |
Sůl | 18,70 g |
Sacharidy | 37,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje improvizace, která se vskutku co do chuti podařila velmi!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 15 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 16 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 23 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 4 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: marinovací jehla kovová maso se štávou masová jehla zbylé pečené maso pečené maso marinovací jehla recepty marinovací jehla masove jehly pecene veprove maso se stavou štáva z pečeného masa salám fuet marinovací jehla recept recepty na jehle masové jehle jehla maso na jehlach co je salám fuet delikatesní špízy vepřové maso na jehle recepty marinovací jehly
Suroviny: maso vepřové, slanina anglická, pórek, salám, paprika čerstvá červená, cibule, omáčka sojová, olej slunečnicový, zázvor, koření oregáno, rozmarýn, sůl
Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv8J
16 názorů