Uzenářské hovězí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 476 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,01 g |
Tuky | 61,41 g |
Vláknina | 4,66 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Upraveno podle "2000 nejlepších receptů".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2011 00:53
+8
5. 3. 2011 20:41
Tak to bude "prudce"jedlé,mňam Další bodík
5. 3. 2011 20:33
Děkuju, jsem ráda, že se recept líbí. Manžel chodil do kastrolu tak dlouho, že už na zítra nebude. Budu muset vařit znova, něco jiného - ale to já ráda...
5. 3. 2011 20:30
Elí, tak to předem vypadá na velkou dobrotu a takové věci my rádi Dávám ti ráda 5.bodík
5. 3. 2011 19:07
Martinko, tykání je tu docela běžná věc, takže budu jen ráda. Domácí uzené je skvělé, ale asi by mělo být i tepelně upravené, protože se opéká opravdu jen chvilku.
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...
Děkuji všem za zájem, ta kniha receptů, ze které jsem čerpala, mě ještě nezklamala, i když si to občas lehounce upravím podle aktuálních zásob a rodinných chutí...
5. 3. 2011 19:01
Elizo, myslíš že postačí domácí uzené
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme
Asi se ptám zbytečně, ale mě zajímal výraz "ne lisovaná šunka", jestli jsem se nějak dotkla, omlouvám se, zda můžu i požádat o tykání, i když se neznáme
5. 3. 2011 18:51
Eli, to je krása, to bych si dala hned
5. 3. 2011 18:21
Myslela jsem, že by to měl být vyuzený kus masa, šunka z vepřového - kýta nebo i krkovice. Ne slisované kousky zbytků masa, které při opékání prskají nacucanou vodu a ohrožují kuchaře. Jestli to neznáte, máte štěstí na nákupy.
5. 3. 2011 18:19
Super
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti tedy ta nejlahodnější šunka
for martina72 - dle mého názoru šunka od kosti tedy ta nejlahodnější šunka
5. 3. 2011 18:03
Můžete mi prosím napsat, co je ne lisovaná šunka
Myslela jste tou lisovanou krájenou
Myslela jste tou lisovanou krájenou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
V čem obalit vanilkové rohlíčky? Úžasné voňavé cukroví dotvoříme nejlépe domácím vanilkovým cukrem
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: hovězí šunka recept hovězí šunka domaci hovezi sunka uzenářské recepty šunka z hovězího masa uzenářska hovezi pečeně recepty sunka z hoveziho hovězí šunka recepty recepty domácí hovězí šunka domaci sunka z hoveziho masa recept na hovězí šunku domácí hovězí šunka recepty domácí hovězí šunka recept hovezi domácí šunka uzená domácí hovězí šunka hovězi šunka,recept hovězí šunka domácí lisovaná šunka recept na uzenářské hovězí maso hovězí uzenářské maso
Suroviny: kýta hovězí, slanina anglická, klobása pikantní, šunka, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar, olej, pepř, sůl
Uzenářské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE7L
10 názorů