Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 222 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,73 g |
Tuky | 5,25 g |
Vláknina | 25,29 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 49,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2022 07:27
to mám moc ráda a klidně i bez masa
5. 3. 2011 22:32
5. 3. 2011 19:11
Mysulko tohle já můžu
5. 3. 2011 19:11
všem děkuju za milé komentáře a bodíky
Eli, já také často vzpomínám na dobroty od babičky, moc mě mrzí, že už tu není a nemohu jí oplatit tu starostlivost a lásku
Eli, já také často vzpomínám na dobroty od babičky, moc mě mrzí, že už tu není a nemohu jí oplatit tu starostlivost a lásku
5. 3. 2011 18:55
Jéé, to miluji!! Talíř vypadá moc jedle. Z kuřecím jsem ještě nezkoušela, musím to napravit
5. 3. 2011 18:40
hezky barevné..zdravé..lákavé
Eli
Eli
5. 3. 2011 18:06
Tak to doma dělávám pravidelně 1x týdně, takže mohu doporučit, jen kedlubnu vynechávám i česnek, ten přidám jen nastrouhaný-syrový na porci (ale, to je náš problém u nás doma), ale mysulko máš bodíka, protože je to
5. 3. 2011 17:45
Spousta zeleniny s kouskem kuřecího neurazí ani masožrouty .
5. 3. 2011 17:37
Dušenou mrkev miluji, ale dát k ní i kedlubny, to mě ještě nenapadlo, zase zeleninka a tu já, takže
5. 3. 2011 15:51
To dělávala moje babička (tuším bez česneku) a my jsme to jako děti nechtěly... Jak ráda bych si to teď dala, hlavně od ní...
5. 3. 2011 15:42
Určitě je to dobré a zdravé 1.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 18 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: dušená kedlubna dušené kedlubny dušené kedlubny recept dušená mrkev s kedlubnou recept na dušené kedlubny dušená kedlubna recept kedlubna dušená kedlubny dušené na másle dušená kedlubna s mrkví kedlubny dušené dušená kedluben recepty z kedlubny kedlubna a zdraví dušená zelenina s kuřecím masem dusene kedlubny recepty kedlubna s masem dušená mrkev s kedlubnem recept dušená kedlubna kedluben na másle recepty dušené kedlubny
Suroviny: mrkev, kedlubna, maso kuřecí, cibule, česnek, vývar drůbeží, olej olivový, máslo, sůl, pepř, koření bylinkové, mouka hladká, ocet, petrželka
Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZZN
11 názorů