Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivá pánev v bramboráku

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

5. 3. 2011 13:35

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie4 098 kJ / 979 kcal
Bílkoviny78,73 g
Tuky26,42 g
Vláknina15,03 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 1,60 g
Sůl3,04 g
Sacharidy100,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2011 16:32

Díky moc:-) Fantom, jelito..leda z mrazáku:-D, Ivusa, tak to jde klidně taky, já jen měla játra a co s nimi, že jo?;-) Rebi, to vůbec není špatný nápad, ty brďo. Určitě lepší, než můj včera, když jsem dala na FB ta kuřecí kmínová stehna od Aničky Kocikové a jedna kočka ze Skotska psala, že kde má vzít houby, jestli je může nahradit lysohlávkama:-( a já že jooo:-D:-D, že houby, jako houby, no, to jsem ale hňup, že?:-D:-D Všichni se tam dobře pobavili včetně mých dětí.:-D:-D

mysulka mysulka

5. 3. 2011 16:08

:-p:yes:mňam:yes::-K

Ivusa Ivusa

5. 3. 2011 15:59

Super recept Jani:yes::yes:....plněné bramboráky s pikantní náplní u nás milujem,jen játra musím nahradit kuřecím masem,né že bychom je neměli rádi ,ale dna zakazuje vnitřnosti a že je to bolestivá potvora, když udeří...pakostnice jedna odporná:-((:-((:-((

rebeka rebeka

5. 3. 2011 15:54

jo,Jani R. a ještě něco ti řeknu..tem bramborák udělám ze starého chleba;-):-D:yes:

majda 2

5. 3. 2011 15:51

Krásné a určo moc dobré!Koukám,že máme stejnou desku na kuch.lince.No jo,jsme ze severní Moravy.:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 3. 2011 14:55

pěkný receptík;-)+1:yes:

Fantom

5. 3. 2011 14:26

:-O moc pěkný :yes: a jelito nebude?:-D

ivulinka ivulinka

5. 3. 2011 14:06

Jani, takhle jsem ještě jatýrka nejedla, skvělá inspirace,:yes:

Pajaska Pajaska

5. 3. 2011 14:04

Jana Remkova: To byla poslední kapka před dnešním obědem.Nelze už vydržet.;-):-)Foto moc pěkné:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2011 13:59

Jana Pá:-( to máš pech..:-/

Jana Pá

5. 3. 2011 13:58

Jani je recept opravdu:yes:, ale u nás doma po nemoci 3 týdenní "dny":-O, nemohu takové jídla vařit:-O, :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2011 13:51

rebi sory,:-(, já jsem fakt hnusná:-(. Příště to přidám raději nad ránem...:-D:-D:-D díky za bodíky.;-)

rebeka rebeka

5. 3. 2011 13:47

Remková:-Ojsi nemožná:-!:-!ty nevíš,že jsem v práci:-?:-?:-//
úúúžasnou mám na to chuť:-p:-p:-*:yes::yes:
krásné foto:-K:-K:-8
to se musí vyprubovat..každopádně:-!:yes:;-):-D
bod je víc než jasnýýýý:-!:yes::yes:

suslajda suslajda

5. 3. 2011 13:40

Jako vždy krásné fotky chutově určitě dobré ukládám určitě vyzkouším.Posílám bodík.:-p:-*:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ohnivé maso v bramboráku ohniva kapka omáčka k bramborákům ohnivá játra kuřecí ohnivé maso recept na plněný bramborák s kuřecí játrou ohnive maso s bramborakem co k bramborakum bramboráky s fazolemi omáčka k bramboráku bramborák na pánvi pánve na bramboráky bramboráky z ohnivkou bramborák s fazolemi co.k.bramborakum ohnivé maso na bramboráky neco k bramboraku omáčky k bramborákům ohnivé maso ohnive maso z drubeži jatry

Suroviny: játra drůbeží, cibule, lečo, kapie sterilovaná, okurky sterilované, omáčka sojová, koření chilli, kečup ostrý, pepř, sůl, olej, brambory, majoránka, pepř, sůl, vejce, kmín celý, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Ohnivá pánev v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pRR1