Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný závin bez kynutí

Pokud rádi mlsáte, není nic lepšího, než si upéct domácí moučník. Můžete si vybrat ze spousty receptů, které internet nabízí, ovšem nic se nevyrovná jablečnému závinu. Ten náš je s droždím, a přesto bez kynutí. Je opravdu vynikající a při pečení nepraskne.

Hodnocení receptu je 5,0 (56×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

4. 3. 2011 19:32

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie11 425 kJ / 2 731 kcal
Bílkoviny58,03 g
Tuky96,26 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 767 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy383,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

simirge

29. 7. 2011 18:14

vypadá krásně:-) jen se chci zeptat, jestli je nutná omega, jestli nestačí rostlinný tuk (hera, stela, apod.)? díky:-K

jirholu jirholu

16. 4. 2011 12:29

Pavlíno, dnes jsem štrúdlík pekla a je úžasnýýý :-p :yes:Bod už jsem dala dříve:-D

Marsi Mesi

7. 3. 2011 14:59

Pavli ukládám, vypadá nádherně:-O:-)):yes::yes: a hlavně nekyne:-D

Pajaja

7. 3. 2011 12:34

Leni, nevadí, třeba příště fotečku stihneš. . . A jinak mě, samozřejmě, moc těší, že vám doma chutnal. Já ten boj s dietama vzdávám, razím spíš heslo: Musím přestat žrát a začít jíst. . . :-D ;-)

lemarti

6. 3. 2011 19:19

Pavli teda chtěla jsem přidat fotečku ale od jedné hodiny už je jen jedna patka:-O;-(porušila jsem fest dietu ale fakt je moc výborný:-p:-pkdybych mohla dám 1000 bodíků:yes:myslím,že brzy bude znova:-8

Pajaja

5. 3. 2011 12:56

Moc Vám všem děkuji za milé hodnocení a bodíky. Vpodstatě jsem chtěla dělat oblíbený pivní štrúdl, jenže zrovna to pivo jsem zapomněla koupit. Přemýšlela jsem, čím to "nakypřím", tak jsem použila droždí a vyšlo to.:-K
pro zuzun: Nevím přesně, čím to je, že některá těsta nemusejí kynout, v ingrediencích není nic navíc, těsto opravdu kyne i při pečení, sama uvidíš, že zvětší objem i při pečení. U štrúdlu není třeba, aby svůj objem zvětšil moc. Je to slabě vyválené těsto. :-)

eva hubova eva hubova

5. 3. 2011 00:34

:-phezký závin:-p:yes:+12

zuzun

5. 3. 2011 00:20

rada bych se zeptala jako to ze nektera testa se nemusi nechat kynout. Sorry, ale jsem zacatecnik a neni mi to jasny. Co je tam navic, ze se to zpracuje hned a neni to tvrde po upeceni? Muzu nechat jakykoliv testo bez kynuti? Co kdyz to jen vrazim do trouby a ono to nejak nakyne pri peceni? Jinak za strudlik bod, mam je desne rada, ale zatim jsem strudlova panna, tenhle ale vypada zvladatelne:-K:yes:

senky senky

4. 3. 2011 22:07

Uloženo,vyzkoušíme,bodík udělíme:yes:+:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2011 21:09

:-p:yes::yes:

isindy isindy

4. 3. 2011 21:01

pavlínko, ten by dětem chutnal...:yes: ukládám a co nejdříve jim ho upeču :-p

AniCiz

4. 3. 2011 20:44

:yes::-*jako malovaný..:-K

jirholu jirholu

4. 3. 2011 20:24

Bezvadný recept :yes: , štrúdl přímo výstavní :-O a určitě chutný :-p , +1:yes:

lemarti

4. 3. 2011 19:58

Pavli já mám na štrůdlík takovou dobu takovou obrovskou chuť:-8a že bych se nevyprdla na dietu:-8jedeme k našim a v neděli je upečený na stole;-):-*:-DTobě posílám další bodík:-K

Fantom

4. 3. 2011 19:57

to je štrůdlík do soutěže:-?;-)+

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečný závin štrudl bez kynutí jablečný štrůdl bez kynutí závin bez kynutí kynutý závin bez kynutí kynutý štrůdl bez kynutí kynutý štrůdl jablečný jablečný závin z kynutého těsta jablecny kynuty strudl kynuty jablecny strudl závin z omegy jablečný štrůdl z kynutého těsta kynutý štrůdl jablečný závin z omegy strudl z omegy pivní štrúdl od markéty jablečný štrúdl kynuty zavin s jablky jablečny závin z piva jemny jablecny strudl

Suroviny: jablko, mouka hladká, omega, sůl, droždí, cukr, mléko, vejce, strouhanka, skořice, rozinky, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Jablečný závin bez kynutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4kk2