Nádivka z cukety nebo z patisonu
Nádivku z cukety doplněnou strouhanou nebo drobně pokrájenou uzeninou, můžeme podávat s bramborem, nebo jen se zeleninovým salátem. Dobře okořeněná, vonící česnekem, je dobrá teplá i studená.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 156 kJ / 3 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,71 g |
Tuky | 308,90 g |
Vláknina | 73,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 158,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nádivka je výborná i za studena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 16:19
cathleen: Ivi díkyjá jsem dnes dělala,proto jsem si toho všimla a vidíš u sýra mi to uniklo.
17. 8. 2020 16:14
Simona Skolakova: opraveno, Simčo, i u množství sýra byla chyba.
17. 8. 2020 10:45
Tento receptík je tady už dlouho,ale v surovinách stále není opraveno množství cuketyProsím moderátorky zda by opravily
6. 9. 2015 12:46
Je to další výborný recept, jak zužitkovat patizon. Jen jsem dala šunku místo špekáčků, olej jsem vynechala (nevím, jaký má význam, vůbec mi tam tedy nechyběl), a mouky a vajec jsem dala také méně. Pekla jsem na pečícím papíru. Moc nám to chutnalo
9. 9. 2012 08:46
Brabloš:no chybička se vloudila
9. 9. 2012 08:44
Tedy půl tuny patisonu se u mě v ledničce fakt nenajde.. a to jsem ten recept plánovala dělat.A i kdybych měla, za prvé by se mi to nechtělo strouhat, to bych si musela vzít týden dovolenou a za druhé by to asi 4členná rodina nespořádala.
20. 1. 2010 20:14
Míšo, myslím, že bys je klidně mohla použít. Tady jde spíš o ovonění uzeninou
20. 1. 2010 18:15
mohla by som pouzit miesto spekacikov parky? spekacky nedostanem kupit
10. 10. 2009 00:36
Přidávám fotečku naší oblíbené mňamky.
17. 7. 2008 19:13
Také máme moc rádi hlavně cuketu.
16. 7. 2008 18:30
je vynikajuca..fakt vyborna
15. 7. 2008 15:33
Tak u nás se toto peče opravdu často, je to žravé , jen dávám míň vajec a oleje, místo špekáčku šunkovej salám a místo grilovacího majoránku.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 4 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 9 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 32 minutami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 33 minutami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 43 minutami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 44 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 2 hodinami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 5 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 6 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Jak připravit nadýchanou piškotovou roládu krok za krokem? Podle názorného videa to zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: recepty z patizonů patizon recepty patizony recept recepty s patizonem patizony nadivka z patizonu recept z patizonu recepty patizon recepty na patizony patizon recept úprava patizonu patizon recepty s patizony patizony recepty recept na patizon recepty z cukety recepty patizony recepty z patyzonu recept na patizony cuketova nadivka
Suroviny: cuketa, cibule, špekáček, vejce, kypřící prášek do pečiva, sýr nastrouhaný, česnek, koření grilovací, olej, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, tuk, mouka
Nádivka z cukety nebo z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NN8
12 názorů