Řezy „Prsa černošky“
Suroviny
Porce: plech 30x40cm
Nutriční hodnoty
Energie | 24 897 kJ / 5 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,94 g |
Tuky | 288,28 g |
Vláknina | 37,48 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 748 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 658,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: inspirace-časopis Katarinka-upravený recept
Kdo nemá rád mák, může vynechat, nebo nahradit ořechy(k tomu viz zajímavý komentík od Hefy z 12.2.).
Nebo přidat do makového těsta kakao, už jsem dělala a je to také fajn.
U krému: můžete nutelu vynechat nebo nahradit kakaem, příp. rozpustnou kávou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2012 11:26
smiskova.z: smíšková, Ty mě vždycky rozesměješ a to je dobře, protože smích léčí
Díky moc a vař a peč
Díky moc a vař a peč
12. 4. 2012 11:03
vyzkoušeno upečeno -VÝBORNÉ JAKO VŽDY :)jen nevím proč vždycky doma říkám , že to musí ztuhnout v lednici.MOje drahá polovička včera přišla večer domů otevřela ledničku a řekla můžu ochutnat a nemusí to být tuhý že ne? :) po ochutnání- dostala lednice zabrat neustálým otevíráním a zavíráním. Milá jahůdko víš co byla poslední věta mého muže - to je recept z topreceptů od jahůdky že ? mňam Takže oficialně přiznávám , že já jsem závislá na tvých receptech - a moje rodina na tvých skvělých chutích :)) Janča
17. 1. 2012 16:47
Masula: mám radost a díky za pěknou fotku
17. 1. 2012 14:43
V sobotu jsem tento moučníček upekla a sklidila jsem pochvalu a taky přidává bodík a fotku
23. 3. 2011 23:30
TO NEMA CHYBU- PEČTE- JA JSEM PEKLA TO :JE DOBROTA MŇAM
24. 2. 2011 22:27
Jak to děláte, že Vám, chodí rcpty mailem? Já bych chtěla taky Tento je z tištěného malého sešitku z r. 2009, původní název Černoščiny prsa
24. 2. 2011 22:11
tak takto vypadají...dostala jsem je mejlem,budu je muset vyzkoušet...bodík
23. 2. 2011 20:35
To je opravdu roztomilé a ten název sedí. . . Teda, já si hned představila tu černošku. +49
22. 2. 2011 23:37
To jsou ale roztomilé řezy+1
22. 2. 2011 21:23
Koubkova, mám radost
22. 2. 2011 19:32
Jahodo chutnal moc
22. 2. 2011 15:11
To víš že jsem pekla, dnes, syn má svátek tak čekám na pochvalu.sirup jsem vynechala .Po konzumaci rodiny se ozvu
22. 2. 2011 14:32
Koubkova, tak jak, pekla jsi? Pořád netrpělivě čekám, jestli jsi pekla, tak nějaké nové poznatky atd., byla bych za ně ráda
22. 2. 2011 14:28
21. 2. 2011 21:37
Kubkova: JAk se menuješ jménem.. myslím že tě znám....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 31 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 34 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 38 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 43 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty moučníky černoška ze salámu salámová černoška prsa černošky foto řezy z nutely slaný dort černoška černoška ze salámu a chleba černoščiny prsa prsa černošek krem z pudinku řezy prsa dort černoška foto černošky olejovy piskot cernozky salámová prsa moučníky z přidáním nutely recepty - moučníky cernosky ze salamu
Suroviny: piškoty, vejce, cukr moučkový, máslo, olej, voda, mouka polohrubá, mák mletý, prášek do pečiva, skořice, krém, mléko, pudink vanilkový, máslo, nutella, salko, šťáva citronová, piškoty, rozinky, voda, rum, sirup, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Řezy „Prsa černošky“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLA0
45 názorů