Řezy Eskymo
Moučníky z plechu mají mnoho výhod. Dobře se skladují, velikost porcí se krájí dle potřeby a většinou jich je větší množství. Tento moučník připomínající kokosovou příchutí nanuky Eskymo si získal velkou oblibu.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 15 365 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,61 g |
Tuky | 251,37 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 276,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem našla na ekuchařce: ekucharka.net/eskymo-rezy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2016 19:24
nevim kde jsem udelala chybu, ale testa mam strasne malo a vubec nevybehlo... na jak velky je to rozmer?
20. 4. 2016 12:23
Celkem OK. Byl výborný, ale další den už nic moc. Použila jsem mléčnou polevu, jde koupit v každém obchodě kolem 20,-.
Celkově dávám receptu
Celkově dávám receptu
19. 11. 2013 17:29
bože to je řečí kolem polevy,však jste přece kuchařky výborné
30. 3. 2013 12:20
Vypadá to krásně Jdem to zkusit Pak se ozvem Díky!
18. 2. 2011 17:57
vypadají výborně, určitě vyzkouším. +1
14. 2. 2011 01:16
14. 2. 2011 00:32
Michalotak jo
14. 2. 2011 00:11
Krása!!
14. 2. 2011 00:09
no tak to se budu těšit na foto
14. 2. 2011 00:02
Michalo,moc děkuji dělala jsem nedávno podle jednoho receptu z Topek,bohužel,došlo k drobné chybičce(ze stran autora)a já jsem to zmastila a krém byl dost řídký..ale protože všem chutnalo,tak bych to chtěla i estetickynapravittedy podle tvého receptíkutakže ještě jednou..děkuji
13. 2. 2011 23:53
ano,to je účel,aby ta čokláda pěkně stekla samovolně co nejvíc a nemuseli jsme jí roztírat,aby byla krásně lesklá,neni zač Krém nestéká,krásně drží,a hlavně než se dá poleva na něj,tak se dá na chvilku do lednice,já dala plech asi na 3/4 hodiny a pak teprve tu čokoládu.ale nebála bych se toho ani bez toho chlazení,protože je krásně tuhý a musí se roztírat
13. 2. 2011 23:48
Michalo,díkyale přece ještěnestéká ten krém,když nakláníš ten plechnebo dáš krém napřed ztuhnoutjinak s tím horkým nožem OK,to známděkuji
13. 2. 2011 23:32
poleva je: mléčná čokoláda Orion 1a1/2 čokolády a máslo dokud neni dost tekutá.Nadzvedla jsem si plech na šikmo k sobě a ze zhora jsem postupně lila čokoládu až dolu z prava do leva a obráceně Než se dá čokoláda ztuhnout tak se krájí nožem který je v horké vodě a vždy se nakrojí jen do té doby,aby se čokoláda nemazala s krémem na nůž,ten se vymění,můsí být stále teplý!!! nůž se otře, dá se zpět do vody a stále dokola,když se čokoláda nakrojí tak se může dokrojit až k piškotu,pak se dá do lednice a výsledek je na fotce ,snad jsem to napsala srozumitelně.
13. 2. 2011 23:25
jak kupovaný
13. 2. 2011 23:07
Míšo,já bych chtěla vědět přesně,jak jsi dělala tu polevu..ta mě fascinuje,jak je krásná,celistvá a leskláa neláme se při krájení
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 15 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 8 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 10 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 14 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
6 kroků k čokoládové polevě: Z čokolády na vaření je připravená raz dva a hodí se na všechny moučníky
Připravit hladký a nadýchaný pudinkový krém s námi zvládnou i začátečníci. Stačí dodržet několik důležitých zásad
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Další recepty
Tématické fráze: eskymo řezy eskymo řezy na plech řezy eskymo řezy eskymo nejlepší recepty rezy řezy na plech nejnovější recepty eskymo řezy recept eskimo řezy chvilka pro tebe recepty eskymo řez recept na eskymo řezy tvarohový eskymo řez eskymo řezy s tvarohem nejlepší pečené řezy eskimo řezy recept řez eskymo nejlepší eskymo řezy eskymo řezy top recepty eskymorezy míšo řezy
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej, mléko, prášek do pečiva, cukr, kakao, máslo, mouka hrubá, mléko, pudink kokosový, máslo, cukr moučkový, smetana zakysaná, čokoláda mléčná, tuk
Řezy Eskymo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYR4
26 názorů