Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Borůvková roláda s krémem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

12. 2. 2011 17:33

Suroviny

Porce: dost

Nutriční hodnoty

Energie6 259 kJ / 1 496 kcal
Bílkoviny36,48 g
Tuky40,86 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 250 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy244,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já na zdobení nejsem zrovna šikovná, tak jsem jen udělala "bobečky" igelitovým pytlíkem a posypala barevnýma kuličkama.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Monini Monini

20. 5. 2011 19:57

po neděli mám v plánu tuhle roládku upect...moc se na ni těšíme....Vypadá mooooooc dobře...;-):yes::yes::yes:

kralicek

21. 2. 2011 15:24

Určitě to vyzkouším.Vypadá to moc dobře:yes:+1:yes:

Jitka B

20. 2. 2011 20:54

Pokusím se neutrálně vyjádřit svůj názor - dala bych si ;-) + :yes:. Bohužel peču jen jednou za čas a proto hluboce smekám před Těmi, co nás zásobují recepty, inspiracemi i fotkami:-K.

mirca75 mirca75

20. 2. 2011 20:28

Prosím, aby jste to už dále neřešili, poslala jsem prosbu na admini. Díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2011 20:20

shineon, co to meleš za kraviny?:-(( Já už jsem fakt rozlobená!:-((

shineon

20. 2. 2011 20:00

no, tak soráč, bibinko, přeji ti i nadále neutuchající energii a elán do vaření....

Zjevně se na TOPkách může jenom chválit, tedy hlavně recepty určité skupiny lidí...

Přeji dostatek žínek na mytí proužků z krku....:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2011 16:13

Magdi právě!!:-(( Někdo plácne takovou hovadinu a pak tě přejde chuť cokoliv vymýšlet. Kdyby to byl recept, podle kterého nelze upéct, nebo jen s tím, že by napsala....ingredience..xxxx...postup ...xxxx, ale tohle je celý recept, srozumitelný, hezký.. pak má mít člověk hezkou neděli.:-(

magdalenka magdalenka

20. 2. 2011 16:02

Bibinka varí, pečie, smaží denne a s neskutočným elánom, to vidí každý. Samozrejme, nemusia sa každému páčiť jej recepty, fotky, alebo jej taniere, príp. nejaký kvet. Ale to nie je dôvod, kaziť jej náladu.
Roláda mi pripadne ako chutná, vanilkový krém a čučoriedky sú dobrá kombinácia.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2011 15:50

shineon, já vždy říkám, že vysokoškolské vzdělání nedělá z člověka inteligenta:-((. Od včerejška jsem se o tom přesvědčila už podruhé. Bibi asi fotku smazala. Já vím, většinou se k fotce vyjadřujeme. Někomu se líbí, někomu ne, ale to ještě neznamená, že musíme člověka hned ponižovat. Já žádný zdrclý krém nevidím, recept se mi líbí. Určitě ho můžeš udělat a dát zde své foto, zaručeně krásnější, abychom mohli všichni porovnat.:no:

Bibinka Bibinka

19. 2. 2011 23:14

Děvčata, já vám děkuji za podporu;-) Pouze jsem smazala fotku, abych teda neiritovala neregistrované a Shineon s tím kaktusem a na chování Shineon,jsem neměla sílu reagovat-asi je to nešťastný člověk, který si našel terč, aby se vybil:-!:-S

rebeka rebeka

19. 2. 2011 23:01

shineon,nikdo tě nenutí tuhle roládu dělat,tak proč hned tak z ostra:-S:-? já si myslím,že každý,kdo sem vkládá recept,to dělá s tím nejlepším úmyslem...dá si s tím práci,napíše postup,nafotí..vloží..každý není profi fotograf a neumí to naaranžovat tak exelentně,jako např.Eliza,isahu,Colombo atd atd...ale proč hned pranýřovat zrovna tenhle recept:-? já na něm nic špatného neshledávám..a syrová vejce se dávají i do tataráku nebo majonézy..tam to nevadí:-?:-?:-?

Svetlana Svetlana

19. 2. 2011 23:01

Shineon, děvče drahé, kdo ti dnes ublížil že cítíš potřebu ubližovat jiným?...věř, že bude líp...zkus si jít zaběhat, trošku vysřízlivíš z problémů a hned se budeš dívat na svět pozitivně...taky ti přejeme hezký a příjemný večer s příjemnýma lidma....

drahulin drahulin

19. 2. 2011 23:00

Shineon,možná máš vysokoškolské vzdělání,ale jednání řeznického psa.Nééé každý s titulem musí být zárověň inteligentní.ŽE?

shineon

19. 2. 2011 22:36

Ještě ten krém ze syrových vajec - ať žije salmonela:-!

shineon

19. 2. 2011 22:34

Alespoň se nekryju za "neregistrovaný", nevím, čím jsem koho urazila, zdaleka jsem nebyla první, koho pohoršil ten kaktus - zajímavé, že už ta fotka tu není:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roláda s borůvkami roláda s krémem jak ozdobit roládu roláda s boruvkama roláda borůvkové tiramisu roláda s borůvkovým krémem borůvková roláda s tvarohem zdrclej krém recept na borůvkovou roládu roláda s krémem a borůvkami zdrclý krém roláda z boruvkami borůvková krém roláda s borůvkovým mascarpone co na zdrclej krem borůvkové mascarpone boruvkova jak ozdobit rolady jedno ducha rolada

Suroviny: žloutek, cukr krystal, mouka polohrubá, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, tuk hera, marmeláda borůvková, pečící papír, bílek

TopRecepty.cz

Borůvková roláda s krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2J7