Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka

Tuto bramboračku připravíme z vývaru z vepřových kostí, do kterého přidáme spoustu zeleniny a necháme povařit. Dále přidáme brambory. Polévku ochutíme česnekem, majoránkou a zahustíme záklechtkou. Díky masu obranému z kostí je polévka sytá.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

2. 7. 2008 22:16

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 916 kJ / 458 kcal
Bílkoviny17,37 g
Tuky2,12 g
Vláknina26,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy79,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

3. 6. 2010 19:49

:-p:yes:+4,dobrá,rychlá,přidala jsem 1vejce:-))

pepa

10. 3. 2010 20:09

;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bramboračka bramboračka recept braboračka výborná bramboračka recept bramboracka polevka bramboracka zahuštění bramboračky bramboracka polevka recept na bramboračku bramborová polévka recepty bramboračka recept na jížku braboračka recept domácí bramboračka výborná bramborová polévka vareni bramboracka zahuštění bramboračka recepty polevka bramboracka braboračka polévka recept bramracka

Suroviny: kosti vepřové, mrkev, celer, petržel, květák, brambory, česnek, majoránka, sůl, pepř mletý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Bramboračka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EJl