Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 27,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná by se mohly jazyky nakrájet na větší kousky a dát rovnou do omáčky. /Připomínalo by to asi "pajšl"/
Bohužel nemám foto, napadlo mě sem dát recept až bylo vše spapáno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2012 19:17
Můžu jenom doporučit,dnes jsme měli k obědu.
12. 2. 2011 16:43
Vladijá ten knedlík úplně zazdilauž je tamdělala jsem z mikrovlnkyhttp://www.toprecepty.cz/recept/5262-knedlik-rychl...
12. 2. 2011 12:54
Aničko-děkuji za foto-a kde jsou knedle? Ten tvůj recept musí být taky moc dobrý-to už svíčkovou připomíná doopravdy.Jinak všem děkuji za udělené bodíky.
12. 2. 2011 12:21
Vladi,dělávám stejně,jen vynechávám mouku a přidávám skleničku Halali.Dnes to bylo bez HalaliToto jídlo vařím večer,do hotového vývaru přidávám ocet a cukr,nechám převařit,vložím nakrájené jazyky,které přes noc krásně natáhnou a druhý den dodělám omáčkuTakto připravené jazyky nám chutnají víc,než svíčková s hovězím masemPřikládám ti fotky ke tvému báječnému receptua další plusový bodík+6
11. 2. 2011 17:32
11. 2. 2011 16:57
Bude dobré papáníčko!
11. 2. 2011 16:01
Vladi, velmi dobrý nápad a zajisté to musí být dobré, máš 3.bodík a škoda, že není fotka, třeba to někdo brzy udělá
11. 2. 2011 15:41
To musí být moc dobré.Jazyk je jemné maso a takováto úprava je lahodná.
11. 2. 2011 13:55
jooo to můžu, vííííborná záležitost toto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 13 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit vepřový jazyk vepřový jazyk vepřový jazyk recept vařený jazyk recept s omáčkou vařený vepřový jazyk uprava vepřového jazyka veprovy jazyk vareny svícková z veprového jazyka recept na vepřový jazyk vepřový jazyk recepty recepty veprovy jazyk vepřové jazyky vepřový jazyk na svíčkovou svíčková z vepřových jazyků veprovy jazyk na smetane hovezi jazyk svickova hovězí jazyk doba vareni recepty z vepřového jazyka recept na vepřové jazyky veprove jazyky varene
Suroviny: jazyk vepřový, voda, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, zelenina kořenová, cibule, olej, mouka polohrubá, smetana
Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNYz
9 názorů