Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá bůčková pomazánka

Milujete pomazánky z masa? Připravte si tedy bůčkovou pomazánku, jednu z nejlepších pomazánek k pivu. Většinou se připravuje ze zbytků pečeného masa, ale zde máte možnost jí ochutnat z masa vařeného.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

9. 2. 2011 12:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie13 934 kJ / 3 330 kcal
Bílkoviny147,66 g
Tuky297,28 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 3,80 g
Sůl9,00 g
Sacharidy14,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

10. 3. 2013 15:39

JÁ měla bůček upečený dnes s králíkem ,tak z něj jsem udělala pomazánku;-)

eva hubova eva hubova

25. 2. 2011 00:04

Přidala jsem trochu hořčice,foto a :yes:+4

Pajaska Pajaska

10. 2. 2011 01:29

Dělám stejně jak Marsi ,i když to nemelu ,ale nedbale umixuji.Je to moc dobrá pomazánka a s okurkou či st.kapií bezva.;-):-p:-p:yes:

Marsi Mesi

9. 2. 2011 22:10

Pomazánku z bůčku dělám také, ale bůček peču na cibuli a česneku a pak vše pomelu, zdá se mi to voňavější, ale tím nechci tvrdit, že toto není dobré:-))

tejaja tejaja

9. 2. 2011 17:48

Jarka, vzhľadom k tomu, že je to bôčik, tak by som sa držala receptu. Myslím, že cesnak a cibuľa sú k bôčiku ideálne a postačujúce ;-) Len by som na 1 kg bôčiku dala cesnaku viac, ale to je vec chuti. Resp. by som cesnak pridala k už uvarenému bôčiku.

zizala zizala (moderátorka)

9. 2. 2011 17:21

Pak už ničím nedochucuješ? Já pomazánku z mletého vařeného masa ještě doplním alespoň vejcem natvrdo a hořčicí :-p

alexa111

9. 2. 2011 17:19

Abych pravdu řekla já to dělám v robotu,takže se to spíš rozseká,a máte pravdu je v tom hodně tuku proto pomazánka.Ale když to zkusíte uvidíte sama Kadlik a tak přeji dobrou chuť.:-8

tejaja tejaja

9. 2. 2011 17:00

No, hašé to nebude, pretože bôčik má veľa tuku, takže sa to musí spojiť na masu. A pod prejtom si predstavujem čosi iné + 3

Kadlik Kadlik

9. 2. 2011 14:31

To je spíš hašé nebo tučný jitrnicový prejt, ne?:-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ovarová pomazánka recept na buckovou pomazanku pomazánka z bůčku bůčková pomazánka-recept pomazánka z vařeného bůčku bučkovápomazánka vařená bůčková pomazánka jak zavařit bůčkovou pomazánku pomazánka z prejtu bůčková pomazánka video jak se dela buckova pomazanka buckovapomazanka.cz domácí pomazánka z bucku bůčková pomazánka s vejci jak udelat buckovou pomazanku pomazánka s bůčku bůčková pomaz bůčková pomazáka zavařená pomazánka bůčková pomazánka vařená

Suroviny: bůček, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, voda

TopRecepty.cz

Jednoduchá bůčková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QOYG