Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražma na zázvoru a česneku

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

15. 1. 2011 14:16

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie939 kJ / 225 kcal
Bílkoviny1,39 g
Tuky21,02 g
Vláknina3,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,20 g
Sůl8,00 g
Sacharidy7,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem získala kdysi na dovolené v Chorvatsku. Na jistou oslavu nám je tak připravil náš pan domácí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 5. 2016 21:09

Malikova: Veliký dík. Pražma je pražma. Jedna z nejlepších rybek :-)

Malikova Malikova

17. 5. 2016 20:13

Strašně moc jsme si pochutnali. Děkuji a na 100% zařazuji do jídelníčku. Jinak už rybu nechci :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2011 09:20

NadezdaIvanovna: Já už jsem se včera dívala na ty fotky a koukám, žádná reakce od tebe, tak jsem si říkala, že ti asi nechutnalo;-). Děkuji strašně moc za fotky, já tak dobrou mikrovlnku nemám, musím to dělat v troubě. Jsi moc šikovná a mám fakt velkou radost, že jste si pochutnali.:-) Pražmu jsem já osobně dělala úplně poprvé a moc nám taky chutnala;-). V Chorvatsku chutnala zase malinko jinak, ale tam chutnají jinak i rajčata:-D

NadezdaIvanovna

29. 3. 2011 00:05

:yes: absolutně úžasné! :) Naložené pražmy jsem měla jen asi 4 hodiny, příště zkusím určitě přes noc!

Máme plynovou troubu, tak jsem zkusila poprvé grilovat v mikrovlnce - byl to takový experiment. Pár poznatků:
1) grilovací podstavec jsem dala přímo na skleněný talíř z mikrovlnky - nic se nepřipalovalo a šlo to pak v pohodě umýt
2) naše mikrovlnka má docela slabý výkon, přišlo mi, že na gril se to moc nedělá - tak jsem dala gril + horký vzduch na 15 minut, pak 15 minut z druhé strany a nakonec 15 minut jen gril - ten udělal moc dobrou propečenou kůžičku :)

Jako přílohu jsme měli čerstvý chléb, výborně se k tomu hodil.
Všechno jsem to nafotila a fotky jsem přidala :) Jen nevím, jaktože jsem to neměla marinádu taky tak červenou (papriku jsem dala) a hladkou (strouhala jsem na jemno).
Pražmu miluju a tento recept zařadím mezi mé dva nejoblíbenější :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2011 23:43

eva hubova: díky ;-)

eva hubova eva hubova

28. 3. 2011 23:42

Krásná rybka:-p:-p:yes:+18

majda 2

15. 1. 2011 20:52

Vypadá dobře,zázvor jsem ještě na rybu nedávala,chce to vyzkoušet.:-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2011 19:57

Sarovka...:-D:yes: jasně, dík, zkus.;-)

Sarovka

15. 1. 2011 19:50

To vypadá .... že to musím vyzkoušet:-8;-):yes:

Daniella O. Daniella O.

15. 1. 2011 17:37

Krasne a dobre.....MNAM:-D:yes::-K

Pajaska Pajaska

15. 1. 2011 17:30

Moc chutná úprava .:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2011 16:34

zizala, ježkovy oči, děkuji:-8 a všem ostatním samozřejmě taky.;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 1. 2011 16:11

Zázvor česnek je bezva kombinace :-p:yes:
Jo, a máš čím dál hezčí fotky :yes::yes:

isindy isindy

15. 1. 2011 15:33

teda ta má smutný očičko :-(;-) ale to má smůlu, já bych ji slupla, i kdyby koukala ještě smutněji ;-) Jani, máš boda :yes:

hanahcotton hanahcotton

15. 1. 2011 15:30

No to vypadá úžasně :yes::yes::yes::-p+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pražma na grilu pražma královská na grilu pražma recept pražma královská na grilu recepty pražma královská na grilu recept pražma na grilu recepty příprava pražmy úprava pražmy česnek knofi pražma jak upravit pražmu jak upravit pražmu úprava zázvoru recept pražma smažená pražma pražma recepty zázvor recepty pražma úprava recept na pražmu marináda na pražmu

Suroviny: pražma, česnek, paprika sušená sladká, sůl, zázvor, olej olivový

TopRecepty.cz

Pražma na zázvoru a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oOlj