Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské řízky

Telecí řízky jsou skutečnou lahůdkou, přesto se častěji dává přednost kuřecím či vepřovým, a to je velká škoda. Nachystejte rodině tyto pařížské řízky se sušenými bylinkami. Pokapejte limetkovou šťávou a úspěch máte zaručen.

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

3. 5. 2008 20:00

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

tento a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?s=parizske

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

25. 7. 2013 11:04

spagetka: Už VÍM . Moc se omlouvám. Byla jsi ryclejší. Já to už zjistil, že jsou její stránky www. Jsem zbrklej a OMLOUVÁM SE , OMLOUVÁM SE A KAJU SE. Už to neudělám.

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 7. 2013 11:04

vybusna: :-D:-D:-D :yes:

vybusna vybusna

25. 7. 2013 11:02

Vaclav Fronek: Dakujem Vaclav za mile slova, beriem Ta ako stareho znameho....no a k tym fotkam....beriem to ako obrovsku pochvalu....pretoze aby si Vasek vedel...tie fotky som fotila ja....sama som ich uvarila, sama som to nafotila a sami sme ich aj zjedli doma v mojej kuchyni. Este raz dakujem, je to pre mna cest, ze si si pomylil moje foto s profesionalom....

spagetka spagetka

25. 7. 2013 11:01

Vaclav Fronek: Vašku, možná jsem tě nepochopila, vždyť foto i recept je od téže autorky, tedy vybušné a ty stránky, co uvádí v Poznámce, jsou její vlastní ;-);-);-)
Jinak ještě sehnat ty telecí řízky, někdy mám pocit, že už se telata ani neroděj ;-):-D,ale :yes::yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

25. 7. 2013 10:58

PROSÍM BEZ URÁŽENÍ. Mrzí mne, že fotky jsou ilustrativní, což není jindy na závadu jako dokreslení. Ale domnívám se , že alespoň jedna by měla bejt autora. Ale to nemění nic na tom , že recept je moc dobrý a já si ho udělám. Dávám za něj + bodík 12 .
Dost jsi mně dostala na "rozlahnem" , dalo mi to makačku v tomhle horku než jsem si uvědomil co tím myslíš. Jinak prima. Moc zdravím a mám rád tvoje receptíky a taky rozumné názory. Václav.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2010 12:33

:-O a tohle jsem tady ještě neviděla!! Recept z roku 2008 se ode mne dočkává třetího plusu;-)

mirca75 mirca75

2. 11. 2009 13:11

Výbušná:-)dělám podobně k kuřecího masa,jen do vajíčka s bylinkami přidám lžičku hl.mouky;-).Řízky jsou krásně šťavnaté a voňavé:-p,no a protože chuť znám,posílám první boďku a zkusím dle tvého rcp.Jen asi zůstanu u drůbeže,telecí je na mě moc drahé:-(;-).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pařížský řízek parizsky veprovy rizek pařížský dort recept pařížský kuřecí řízek parissky rizek pařížský řízek recept pařížský salát pařížský telecí řízek pařížské řezy recept telecí řízky recept paříský řízek pařížsky řízek pařížský salát recept recept na pařížský dort telecí řízky pařížský řízek recepty parizke rizky řízek z králíka pařišske řezy recept pářízky řízek

Suroviny: řízky telecí, vejce, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Pařížské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A37