Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Melta lépe

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 1. 2011 17:39

Suroviny

Porce: libovůle

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

12. 1. 2011 00:32

Doma vařené černé pivo jsem našla na netu na následujících stránkách:
1/ http://kmotrdrobek.mypage.cz/menu/domaci-piva-a-kv...
(Suroviny: 50g suchého chmele, 700g cukru, 300g melty, 40g kvasnic, 6l kvalitní vody bez chloru)

2/ http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/napoje/re...

Nadja Nadja

11. 1. 2011 22:34

kaolin2 - vypadá to, že jsi asi nějaká netýkavka. Nemusíš se hned čertit, že ti, kteří pivo nikdy nevařili, receptu nerozumí. ;-) Pokud svůj recept myslíš vážně, doplň požadované údaje alespoň přibližně, a pokud to měl být jen humor, tak ten máme na jiných stránkách (DISKUSE - OSTATNÍ). Tady jsou jen recepty, které se dají skutečně uvařit.
:-S Jak by se Ti líbil třeba recept na bábovku: do mísy dej nějakou mouku, prášek do pečiva, cukr, sůl, zalij to mlékem a přidej nějaké to vajíčko-z bílků sníh (čím více, tím lépe). Peč asi 50 min, dokud to není propečené - zkoušej špejlí.

MrazovaJa MrazovaJa

11. 1. 2011 19:01

Fakt tu je dnes jeden vtipnější recept za druhým :no::-((

zizala zizala (moderátorka)

11. 1. 2011 18:28

Kaolin: docela určitě, už jen proto, abych se s takovým "něčím" zbytečně neopravovala :-)

kaolin2

11. 1. 2011 18:21

ˇžížalko a není to škoda?
:-K:-K

isindy isindy

11. 1. 2011 18:19

:no: opět další rádobyvtipálek...tohle bych opravdu doporučila adminům vymazat, myslím, že Toprecepty mají na víc :-//

zizala zizala (moderátorka)

11. 1. 2011 18:16

Kategorii "humorné recepty" tu bohužel nemáme:-/

kaolin2

11. 1. 2011 18:14

pro ty kteří nerozumí! Jestli mohl být otištěn recept jak uvařit meltu ,ukázal jsem jak je možné to zpestřit,Myslím ,že humor patří nejen k jídlu a je mi trošku líto těch kteří se bez něj obejdou:-K

zizala zizala (moderátorka)

11. 1. 2011 18:11

Taky myslím, že to je recept na domácí tmavé pivo...což o to, špatné to být nemusí, ale pro toho, kdo to dělá poprvé, bych uvítala aspoň přibližné množství všeho. Pojem "čím víc, tím líp" je relativní ;-) A taky bych prosila upřesnit to uzavírání. Tak, jak je to nyní popsané, můžu chápat i že nemá být moc natěsno uzavřený demižon, ale i naopak, že je lépe natěsno, aby to nevyteklo:-O

Andy

11. 1. 2011 17:54

Podle mě to vypadá na recept na nějaké tmavé pivo;-)

ruzena ruzena

11. 1. 2011 17:53

sis spletl stránky:no:vtipy jsou na jiných stránkách:-((

terysha.mathey terysha.mathey

11. 1. 2011 17:53

Bohužel, taky tomu nerozumím :-(

spagetka spagetka

11. 1. 2011 17:51

kaolin2 - buď napsat srozumitelně, nebo smazat :no:

martina 72

11. 1. 2011 17:42

Asi mi to dnes nezapaluje, ale z tohodle nechápu nic:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivo z melty jak uvařit meltu melta recept jak se vaří melta melta dietní recepty jak se dela melta černé pivo z melty recept na domaci pivo domácí pivo z melty vaření melty melta dávkování top melta domácí melta vareni piva z melty babicovy dobroty recepty jak udělat domaci burčak davkovani melty pivo melta domácí černé pivo z melty

Suroviny: melta, cukr, droždí, chmel suchý, voda

TopRecepty.cz

Melta lépe

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkAM