Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči pečené v alobalu

Zapékané maso v alobalu, ať v troubě, nebo venku na grilu, je vždy vítaným zpestřením. Chutě se dají různě upravovat kořením i ingrediencemi, maso zůstane šťavnaté a v alobalu můžeme i servírovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

9. 1. 2011 18:53

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie430 kJ / 103 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky0,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptů na špízy a ražniči je tu na stránkách velké množství. Tento recept se u nás doma dělal už za mého dětství a já ho tu na stránkách nenašla, tak snad nebude vadit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

10. 1. 2011 16:45

:-p:yes: super, teď jsem přišla z práce, hladová a tady taková krása;-(:-)):-K

isindy isindy

10. 1. 2011 01:08

ivulinko, to jsme už dlouho neměli, děkuji za připomenutí :-K nádheras - koneckonců jak jinak od Tebe ;-):yes:+

Jenny

9. 1. 2011 21:55

ražniči jsem dělala minule,hezké fotečky,bod...:yes::yes:

misza misza

9. 1. 2011 21:42

:-*:yes:

Suvicka Suvicka

9. 1. 2011 20:44

Posilam 10. bodik, raznici muzu a fotka vypada fakt dobre. :yes::-p:-K

ivulinka ivulinka

9. 1. 2011 20:30

Jani:-K, ty jsi ale lichotnice, až budu mít navěřeno tolik co ty, tak snad budu..., díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2011 20:28

Ćlověk by nevěřil, jak může být hezká fotka s alobalem:-) No, Ivi, ty jsi profík;-). Jídlo znám, dělávám hodně podobně. PLUSÍK:-!;-):yes:

Jana Pá

9. 1. 2011 19:13

Sice to není jídlo z mých;-)prvních jídel, ale znám a máme to doma rádi:-! Díky za připomenutí receptíku:yes::-p:-p:-K

k.radulka k.radulka

9. 1. 2011 19:02

jééé tohle bylo jedno z mích prvních jídel když jsem se učila jako malá vařit :yes::-D

djany

9. 1. 2011 18:59

+1 :-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražničí maso pečené v alobalu ražničí pečené v troubě vepřové maso pečené v alobalu pečené maso v alobalu pečeme v alobalu kuřecí ražniči v alobalu ražniči z plecka špízy pečené v alobalu špízy v alobalu ražniči recept ražničí na špejli pecení v alobalu pečené špízy z vepřové krkovičky ražniči bez špejle ražničí v troubě vepřové špízy v alobalu vepřové ražničí v alobalu recept na ražnici krůtí ražničí

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina anglická, klobása, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej, česnek

TopRecepty.cz

Ražniči pečené v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JPjJ