Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pupek na česneku

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

9. 1. 2011 14:36

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie12 277 kJ / 2 934 kcal
Bílkoviny227,36 g
Tuky198,90 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 3,94 g
Sůl8,00 g
Sacharidy54,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

I letos je pan řezník moc hodný :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

21. 11. 2013 18:46

Ondra:
... vyjmuto z textu receptu :
- Opečené maso přendáme do římského hrnce nebo pekáče s poklicí.
- Maso podlijeme vodou tak, aby bylo zcela ponořeno.
Maso se dusí a peče, nevím co více dodat :)

Ondra

21. 11. 2013 10:33

Ahoj, prosím o drobnou radu, z receptu jsem nepochopil, jestli mám maso péct v troubě přiklopené, nebo odklopené. Bojím se, že když ho zaliju v pekáči vodou, tak aby bylo celé ponořené a přiklopím ho, tak ho uvařím na místo upečení. Děkuji zkušenějším kuchařům za radu.
A také autorovi za super recept.

jindřich

30. 10. 2013 11:30

místo pragandy přidej do soli podle množštví půl až jednu lžičku cukru:-)

rebeka rebeka

20. 4. 2012 09:48

a zase ten Colombovo pupík:-8:-D krásné, pane mistr:yes::yes::-)

Ludmila

13. 3. 2012 13:27

Tak zrovna jsem se pustila do vaření a jsem v očekávání.:-p

Pajaska Pajaska

10. 1. 2011 00:41

Otto,nádherná rolka.:yes:Perfektní nápad s pupkem,já ho doposud jen vařila na omáčky(rajská,křenová...) a polévky,vyjímečně guláš.Bezva tip a foto jakbysmet.:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

9. 1. 2011 19:34

Hovězí pupek mám moc ráda a tohle je krásný recept:-O:-O:-O:yes:

Meszarosovabolya

9. 1. 2011 19:01

Perfektné ako vždy, jedlo i foto:-p:-p:-p

djany

9. 1. 2011 19:00

vypadá to krásně :-K

Klara Klara

9. 1. 2011 17:07

moc pekne vypadajúci recept a určite na chuti nemá chybu:yes::yes::-p:-p

Colombo65 Colombo65

9. 1. 2011 16:28

Odhaleno : používám občas k naložení směs soli a špetky Pragandy (rychlosoli).Je to zbytek z nakládání masa na uzení, tak to používám. Dal jsem jí tam velmi málo proto ta nedobarvenost;-);-);-)

andrejkaa

9. 1. 2011 16:25

No teda:-8:yes:

chocolate

9. 1. 2011 16:17

Papriko, podle mě Colombo použil rychlosůl (sanytr).

Paprika Paprika

9. 1. 2011 16:15

Recept vypadá výborně :yes::yes:, jen mně trochu matou ty fotky. To maso je uprostřed takhle růžové? Vypadá to jako syrové, ale moc tomu nerozumím, protože ten přechod barev masa uprostřed jednoho svalu velmi nepřirozený.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 1. 2011 16:07

:yes::yes::-O:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí pupek hovězí pupek recepty pečený hovězí pupek hovězí pupek recept hovezi pupek pečený recept na hovezi pupek gulas z hoveziho pupku hovězí na česneku hovězí na česneku pohlreich recept hovězí pupek hovězí pečeně na česneku hovězí guláš z pupku recepty hovězí pupek recepty na hovězí pupek hovězí pupek guláš pečený pupek recepty z hovězího pupku jak naložit hovězí pupek jak na pečený hovězí pupek guláš z pupku

Suroviny: pupek hovězí, česnek, špek uzený, cibule, rychlosůl, pepř, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí pupek na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bn7k