Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína z vepřového masa

Masové směsi alá čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá rodina. V receptu je vepřové maso, ale použít můžete i kuřecí či krůtí.

Hodnocení receptu je 4,3 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 1. 2011 21:21

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 863 kJ / 1 162 kcal
Bílkoviny210,98 g
Tuky32,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 526 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

27. 4. 2021 10:17

Dobrý den, přidávám fotečku. Bylo to moc dobré, jen jsem neměla mraženou čínskou zeleninu, tak jsem dala jinou. :-)

Michal

13. 11. 2016 15:17

Vynikajici, dnes odzkouseno a smakovalo cele rodine :yes:

casino casino

6. 9. 2016 18:23

maxi men :
Čína:-?
No, spíše divočina:-D
Ale rozhodně ne taková, jak račte psát :-((

maxi men

6. 9. 2016 15:11

tohle není čína
jelikož to vypadá jak už jednou strávené 8-(

Milano

11. 2. 2016 14:12

to je jedno: Ano !!! Takovou kejdu oni nevaří !!!

Dědek

30. 1. 2016 15:47

Solamyl je pěkný blivajz,já dávám kukuřičnou mouku - sto a jedno:yes:

Petr

18. 12. 2013 15:09

dobrota:yes:

werca

1. 8. 2013 13:19

Zrovna jsem to dovařila a snědla. Musím říct, že mi to chutnalo moc :)

Dancuu

1. 6. 2013 16:08

Od jakživa čínu zahušťuju solamylem. Jinak je pravda že ilustrační foto by bylo lepší s rýží;-) už se těším na výslesdek mé práce :-8

to je jedno

18. 5. 2013 17:09

Toto není čína, ale fastgulash:-//

Hanka

7. 4. 2013 11:50

Tuto čínu dnes dělám podruhé a je moc výborná:yes:

Porada

24. 1. 2013 17:59

:-O Jen k tomu zahušťování - 1PL solamylu se rozmíchá ve 2PL vody,nechá ustát a odstátá voda se vylije.
Potom znovu rozmíchat a zahušťovat(řidší kašičkou).Pokud u nás někdy zbyla,nikdy nebyl problém s ohříváním a řídnutím(ani druhý den). Ať v MW troubě nebo na pánvi.Vyzkoušejte si.:-p

anubis

24. 1. 2013 17:16

Už dlouho hledám recept, ze kterého by mi vyšla přesně takovéhle čína :-) Už dlouho jsem takhle dobrou čínu neměla, takže přidávám do oblíbených, letí 4. bodík a :yes::-)

Hnusák lepák

30. 11. 2012 20:09

Karolína:ja taky ne:-((

nenažranec

2. 6. 2012 16:11

tak takové žrádlo MILUJU zrovna ted si ho dělám

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čína recept čína z vepřového nejlepší recept vepřová čína vepřová čína recept maso na čínu vepřové maso recepty na čínu vepřové maso na čínu recept čína čína recept vepřové čína z vepřového masa s rýží vepřové maso čína recepty cina jak naložit vepřové maso na čínu recepty čína vepřové veprove maso recepty cina vepřové na čínu recept na veprovou cinu vepřové čína čína recepty jídlo čína

Suroviny: kýta vepřová, cibule, sůl, koření čína, koření kari, pepř mletý, olej, zelenina, solamyl

TopRecepty.cz

Čína z vepřového masa

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mEV9