Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z lososa

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

7. 1. 2011 18:12

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie471 kJ / 113 kcal
Bílkoviny15,00 g
Tuky5,85 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud nám nejde losos krájet na slabé plátky, dáme si ho lehce zmrznout.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Katuskabeluska

25. 2. 2012 22:04

Já dělám z plátků uzeného lososa. Pokladu plátky, zakápnu olivovým olejem a pokapu citronovou šťávou, posypu nadrobno nasekanou cibulkou a kapary. Popř. jdou použít třeba olivy :) Šlo by i posypat parmezánem, ale to nedávám :)

HankaPu HankaPu

8. 1. 2011 00:05

Vypadá to krásně, musím urřitě vyzkoušet:yes::yes: +

Bibinka Bibinka

7. 1. 2011 21:49

Doogo, bezva recept, který mě inspiruje na mého čerstvého lososa, co nám přivezla dcera-díky, to udělám a tobě dávám 7.boda:yes:

k.radulka k.radulka

7. 1. 2011 20:45

holky malej fígl na krájení lososa- přimražený! trochu povolený aby nebyl uplně na kost:D jde to pak kráááásně:yes: to je fígl co nás učili na hotelovce:-K

isindy isindy

7. 1. 2011 19:41

Doogo, nedráždi :-O toho bych snědla mraky, lososa takto upraveného miluji :-8:-8:-8 aaaachhhh:-8:-8:-p:yes:

Daniella O. Daniella O.

7. 1. 2011 18:56

Radulko, take delam velmi tenke, az se to nekdy v ruce skoro trha. Krasne to jde nakrajet ostrym dlouhym filetovacim nozem na ryby....:yes::yes:

k.radulka k.radulka

7. 1. 2011 18:49

taky mám moc ráda ale dělám je tenké jak kolečko salámu na nářezáku:yes:

Dooga Dooga

7. 1. 2011 18:31

Měl to být aljašský losos královský.

mysulka mysulka

7. 1. 2011 18:30

:-p:yes: mňam, dala bych si hned:yes::yes::-K

Daniella O. Daniella O.

7. 1. 2011 18:27

Doogo, tohle je moje krevni skupina:-D. Jakeho mas lososa, my mame na tuto upravu nejradeji aljasskeho nebo organic...., maji i hezci barvicku, ale to na chuti neubere...:yes::yes::-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 1. 2011 18:22

Tak to jsem ještě niky nejedla,ale může to být velmi dobré:-p+1:yes:

spagetka spagetka

7. 1. 2011 18:20

Carpaccio jsem jedla poprvé loni na dovolené a moc mi chutnalo...:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: carpaccio lososové carpaccio carpacio z lososa carpaccio recept lososové carpacio karpaco z lososa recept na lososa losos recepty carpaco karpacio z lososa carpaco z červené řepy carpacio z uzeného lososa losos carpacio carpatio krájení lososa čerstvý losos recept na carpaco čerstvý losos recepty •carpaccio z lososa •carpaccio z lososa

Suroviny: losos, olej olivový, kopr čerstvý, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Carpaccio z lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LPDX