Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

3. 1. 2011 01:33

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 016 kJ / 2 394 kcal
Bílkoviny231,81 g
Tuky133,15 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 2,46 g
Sůl5,75 g
Sacharidy61,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka je skvělá a vypadá daleko lépe než na fotce. Jako příloha - knedlíky, těstoviny.

TIP : Pokud vepřové maso nahradíme hovězím, máme svíčkovou na smetaně.

Dobrou chuť !

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

3. 1. 2011 12:56

Zapomněla jsem na teda 9.bodíka, protože ať se to jmenuje jakkoliv, je to dobré a pěkné fotky:yes:

spagetka spagetka

3. 1. 2011 12:50

U nás byla jako Štěpánská podáváno hovězí maso vařené a přelité vaječnou omáčkou a kousky vařeného vejce natvrdo...takže vidíte, co rodina, to jiná zvyklost :-p:-p
Jinak i tento recept znám jako Vepřové na zelenině se smetanovou omáčkou :-D:-D :-p:yes:

Bibinka Bibinka

3. 1. 2011 12:46

Roboot, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tu s náma a receptama líbilo;-):yes: Jinak co se týká receptu, se přikláním k děvčatům, že toto není "Štěpánská" i když je jí to docela podobné-měla by jsi to nazvat jinak;-)Stačilo by možná "Jako Štěpánská......

Roboot Roboot

3. 1. 2011 11:18

Ahojky díky, já nevím u nás vždycky byla Šťěpánská omáčka do které se přidala mrkev s hráškem. :-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2011 11:05

Andreo, taky tě vítám na topreceptech!!:-K krásný recept, znám a dělávám z hovězího.:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 1. 2011 09:59

Roboot,vítám Tě na topkách;-):-K
Receptík mne zaujal,ale název mi nesedí.Štěpánská byla vždy omáčka s vařeným vejcem na tvrdo a bez smetany a zeleniny.
Takže mi přijde název zavádějící.Nešlo by to trochu poopravit.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: štěpánská omáčka z vepřového masa mrkev s hráškem na smetaně hrasek s mrkvi na smetane vepřové na smetaně omáčky z vepřového masa bratislavská kýta na smetaně stepanska omacka vepřové s mrkví dušená mrkev s hráškem na smetaně smetanová omáčka s hráškem mrkev na smetaně omáčka s mrkví a hráškem omacka s hraskem vepřové s hráškem smetanová omáčka s hráškem a mrkví mrkva s hráškem štěpánská vepřová kýta bratislavská vepřová plec bratislavska plec na smetane veprove na mrkvy

Suroviny: kýta vepřová, slanina anglická, vývar, zelenina kořenová, cibule, cukr krupice, směs zeleninová mražená, smetana ke šlehání, ocet, olej, hořčice, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JP1g