Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí salát se zelím a cibulí

Máte rádi ryby? Pojďte si s námi připravit salát z pangasia a lahodné zeleniny. Pochutná si na něm každá návštěva.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min bez doby uležení

25 min (25 min příprava, bez doby uležení )

2. 1. 2011 19:19

Suroviny pro 4

4

cca 500g salátu

Nutriční hodnoty

Energie2 283 kJ / 546 kcal
Bílkoviny61,81 g
Tuky21,77 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 5,83 g
Sůl14,55 g
Sacharidy20,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vegety můžeme přidat, nemusíme se bát, salát opravdu není slaný.

Veškerá gramáž je čistě orientační, salát si klidně může každý udělat i z kila ryb a lze použít i jiné ryby.

Kdysi jsme v Karviné kupovali rybky, kterým se říkalo "PILINY", byly to takové menší rybičky vhodné na tento salát, po kterém se vždy zaprášilo. Pak se však rybky někde ztratily a tak jsem letos vyzkoušela z pangasia.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

2. 1. 2011 21:25

Jani to znám:-p Taťka to kdysi dělával z nějaké ryby(nemůžu si ani za boha vzpomenout na název) a bylo to skvělé:-* Bodík je tam:yes:

maris maris

2. 1. 2011 21:10

Já nechci rejpat - Jani, Ty víš, že ne;-), ale měla bych asi tady problém. Já mám zažité - co jednou rozmrzne, má se ihned tepelně zpracovat, tak bych se asi bála rybku nechat několik dnů syrovou a potom ji konzumovat. Jednou jsme koupili v Makru chlazeného pangase, tak možná z něho by to šlo:-p. Já vím, že asi tak dělají zavináče apod. - ale to nevidím a nevím:-8:-D:-D
Recept je ale super:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 1. 2011 20:48

Eli zkus, já jsem to dělala po delší době, vlastně jsem pořád uvažovala, jakou tu rybu použít. Pak jsem si říkala, že pangas nemá kosti, tak zkusím. No, ale máš pravdu, že ty malé kostičky úplně změknou naložením, ty "piliny" taky měli malé kostičky a nido je pak necítil;-)

Eliza Eliza

2. 1. 2011 20:28

Líbí se mi, že je to z pangase, alespoň není třeba odstraňovat kostičky, i když ony se tím naložením také většinou rozloží...Tady to ale odpadá. Je to zajímavé, ráda bych vyzkoušela, tak ukládám...:yes::-)

Bibinka Bibinka

2. 1. 2011 20:22

Jani, to je dobrý a rychlý, dávám 6.boda:yes:

rebeka rebeka

2. 1. 2011 20:18

nooo,vypadá to dost dobře:-p:yes:uloženo k vyzkoušení;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 1. 2011 19:52

spagetka, tak to bych taky vyzkoušela:-p

spagetka spagetka

2. 1. 2011 19:45

Takhle jsem jedla i upraveného lososa a :-p:-p:yes::yes:

ivulinka ivulinka

2. 1. 2011 19:44

No tohle je parádní:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 1. 2011 19:35

Ne, není pak syrový, je skvělý. Když jsem to viděla kdysi poprvé dělat, taky jsem neměla důvěru, ale pak mi někdo říkal, že například i kyselá očka, různé závitky a pod. jsou taky ze syrových ryb. Tohle jsem nevymyslela já;-), ale někdo, kdo pracoval v rybeně v Bohumíně.;-)

Severinka Severinka

2. 1. 2011 19:32

No, Jani vypadá to dobře, ale ten pangas je opravdu syrový, jak potom chutná - syrově ??:-O:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí salát recepty rybí salát rybý salát rybí salát ze syrových ryb salát ze syrových ryb cibule recept na rybí salát zavináče se zelím salát ze syrové ryby rybí očka recept zavináč se zelím recept rybí salát zavináči se zelím rybí salát ze syrové ryby recepty ze syrových ryb saláty ze syrových ryb rybí salát recept syrové rybí pochoutky rybí pomazánka ze syrových ryb salat

Suroviny: pangasius, zelí kysané, vegeta, cibule

TopRecepty.cz

Rybí salát se zelím a cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkx8