Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vynikající pizza

I když lze na domácí pizzu koupit těsto v prášku nebo dokonce hotové a chlazené, stačí nemnoho času a můžeme si dobré těsto na pizzu udělat v domácích podmínkách. Postup je poměrně podrobný a jak si pizzu obložíte, aby byla skutečně vynikající, je jen na vás.

Hodnocení receptu je 5,0 (70×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

4. 6. 2008 11:11

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie9 993 kJ / 2 388 kcal
Bílkoviny50,50 g
Tuky108,30 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy295,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

19. 6. 2008 08:40

jafin, ked mi just nemame radi to mikroskopicky tenke cesto...asi sme ozaj slovaci ako repy(vratane mojho ceskeho manzela:-))odchovany na vyssich kysnutych cestach....aj ked ideme do pizzerii, tak ideme radsej do tych americkych pizza hut, lebo tam je to cesto o nieco vyssie ako v talianskych. Nuz co sa da robit...takto prznime talianske narodne jedlo. A aj tak najlepsiu pizzu na svete som jedla v banskej bystrici na namesti....:-D

jafin

19. 6. 2008 06:28

No,mám to od jednoho chytrého pána,kterému nikdy nešel kvásek,tak to zkusil takto a funguje to.Jinak to těsto je opravdu vynikající,dobře se s ním pracuje a ať si tak dáte jakoukoliv náplň,myslím,že vyválené dotenka,Vám bude chutnat jako z pizzerky.:o)

Merylas Merylas (moderátorka)

19. 6. 2008 00:15

jafin:-O Tak to jsem nikdy nezkoušela :-))

Merylas Merylas (moderátorka)

18. 6. 2008 23:10

Tejaja, mně zadělávala těsto domácí pekárna, droždí vždy rozdrobím nahoru na mouku. A teď to taky čtu, nejspíš autorka zapomněla napsat, že se přidá ještě ta voda, dala bych vlažnou.

jafin

18. 6. 2008 23:01

Droždí se opravdu po malé chvilce rozpustí s tím cukrem na kašičku.o))

tejaja tejaja

18. 6. 2008 19:58

Prosím, ako to mám chápať, droždia sa s cukrom rozpustí ?!?:-O

Marta Marta

18. 6. 2008 14:56

Dělám stejné, je opravdu dobré :-p

Merylas Merylas (moderátorka)

17. 6. 2008 22:54

Souhlasím s názvem :yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pizza recept recept na pizzu náplně na pizzu náplň na pizzu recepty na pizzu top recepty pizza pizza náplně pizza náplň vynikající těsto na pizzu náplň na pizzu recept recept pizza pizza videorecept pizza recepty pica recept recepty pizza cesto na pizzu americká pizza recept náplně do pizzy recept pizza na plech americká pizza

Suroviny: mouka hladká, droždí, olej, voda, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Vynikající pizza

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QDZ