Hovězí s mysliveckou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,28 g |
Tuky | 7,67 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Pošli recept
Příloha: těstoviny, bramborový knedlík, v časopise byly domácí krokety.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2021 12:57
9. 12. 2013 15:48
9. 12. 2013 15:41
I kdyby se jednalo jen o způsob jak na TOP propasírovat jakýsi odkaz tak jste to pěkně napsala A protože není mým zvykem hodnotit pozitiva tak se ptám:
Když už tam cpete ten citron (sice jenom čtvrtku, ale u tak to bude vonět beztak jako cviboch!!!), tak proč ještě tu marmeládu? Nebude tam té citrusové chuti přespříliš?
A tuto, rádoby kuchařskou, mantru: "Poté tento kus/y,zprudka orestujeme po všech stranách, ABY SE MASO ZATÁHLO" raději ani nekomentuju...
Ale jinak dobrýýý...
9. 12. 2013 15:02
Vaše foto s tímto rádoby exkluzivním pokrmem zavání obědem z fakultní nemocnice Královské Vinohrady a Váš technologický postup
ve stylu rychle něco uvař je naprosto diletantský a zcestný.
Paprika do tohoto pokrmu vůbec nepatří,naopak domácí protlak a červené víno jste jaksi vynechala,stejně tak marmeládu.
Zkuste to trochu jinak,zeleninový základ mrkev,celer,petržel+ očištěnou 1/4 citronu,restujte na 1/2 másle a 1/2 oleje,jakmile začne mrkev pouštět karoten zarestujte s nejlépe domácím protlakem,přidejte maso,okořeňte solí a pewww.dkp.czpřem a vše po důkladném zarestování zalejte vývarem.Vývar si samozřejmě uděláte vedle,kam si dáte veškeré divoké koření,včetně jalovce a rozmarýnu.
U těchto bylinek opatrně,jsou dosti aromatické.Tímto vývarem doplňujeme odvařenou šťávu přes sítko,takže nám odpadla práce s vyndaváním kuliček koření.Citron vyjmeme za šťávy.Pokud je již maso poloměké vyjmeme jej,dolejeme šťávu kvalitním červeným vínem,přidáme marmeládu a zahustíme strouhaným perníkem.Vše rozmixujeme tyčovým mixérem,dochutíme,na omáčku můžeme dát orestovanou slaninu.Poté vrátíme udušené maso zpět do již zhotovené omáčky.Přikláněla bych se k tomu,aby se maso dělalo v jednom,maximálně dvou kusech,které bych před přípravou prošpikovala a potřela hořčicí,nasolila a napepřila.Poté tento kus/y,zprudka orestujeme po všech stranách,aby se maso zatáhlo.
Do tohoto výpeku přidáme zeleninový základ a postupujeme dle shora uvedeného postupu.
5. 7. 2009 14:26
14. 1. 2009 21:31
12. 1. 2009 15:06
12. 1. 2009 14:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 14 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 7 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 8 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 10 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 12 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 13 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso s omáčkou recepty na hovězi maso s omáčkou pošli recept omáčky recepty hovězí omáčka hovězí omáčky hovězí omáčka recept recepty hovězí maso s omáčkou hovězí maso po myslivecku domácí krokety omacka z hoveziho hovězí medailonky hovězí recepty hovězí maso s okurkovou omáčkou dobré hovězí maso s omáčkou recept hovězí maso myslivecká omáka hovězí na rozmarýnu omačky z hovězího hovezi maso s brusinkovou omackou
Suroviny: maso hovězí, cibule, mrkev, petržel, bobkový list, rozmarýn, jalovec, pepř, sůl, paprika sušená pálivá, nať petrželová, sůl, šťáva citronová, mouka
Hovězí s mysliveckou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwJ
8 názorů