Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oběd z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2008 22:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 248 kJ / 4 122 kcal
Bílkoviny227,96 g
Tuky273,34 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 3,81 g
Sůl9,00 g
Sacharidy174,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

25. 5. 2008 18:18

vybusna, remosku využívám hlavně v létě když je vedro, nechci ještě k tomu zapínat troubu. Jestli máš nějaký top receptík, tak přidej. Dík :-))

vybusna vybusna

25. 5. 2008 13:03

ja kompletky robim v remoske, je to nesmierne fajn vec.

Merylas Merylas (moderátorka)

25. 5. 2008 12:48

Nikdy mě nenapadlo dělat v tlakáči komplet, teda maso i s přílohou. Byla by to fajn rychlovka. K těmto účelům používám římský hrnec, ale tam to trvá podstatně déle :-)) Příležitostně vyzkouším.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co na oběd rychlé recepty na oběd dobrý oběd recepty na obed oběd recept vaření v papiňáku recept na dobry obed co uvařit na oběd recept na oběd vaření v papiňáku co dobrého na oběd dobré recepty na oběd vepřové v papiňáku vepřové maso v papiňáku oběd recepty recepty na dobrý oběd dobrý oběd recept obed z veproveho masa maso v papiňáku levny obed

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina, brambory, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Oběd z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGg